Električna treking kolesa

Električna treking kolesa so primerna izbira za vse, ki iščete električno kolo, ki je nekakšna mešanica gorskega in mestnega kolesa. V nadaljevanju se bomo posvetili in pregledali ponudbo električnih treking koles, ki jih lahko najdemo na spletu. Pregledali smo ponudbo na področju električnih koles Giant.

električna treking kolesa
električno treking kolo

Električna treking kolesa zgoraj omenjene znamke lahko izbirate med kar 11 različnimi modeli, ki se med seboj razlikuejo glede na opremo in obliko okvirja. Predlagamo vam, da s pomočjo prodajnega svetovalca v izbrani trgovini pregledate različne modele in izberete tistega, ki vam najbolje ustreza. Cena električnih treking koles te znamke se giblje od okoli 1900 do 3000 €.

Odločili smo se, da v nadaljevanju predstavimo električno treking kolo, za katerega boste morali odšteti slabih 3000 €. Kolo Giant Explore E+ 0 GTS 25km/h 2019 je sestavljeno iz aluminiastega okvirja (pravo velikost okvirja glede na vašo velikost boste izbrali s pomočjo izkušenih prodajnih svetovalcev v izbrani trgovini). Vilica RST Pulse s 66 mm vgrezom in lockoutom bo poskrbela za odobno vožnjo na vaši poti. Celotna oprema na tem kolesu je sestavljena iz komponent podjetja Shimano v rangu XT.

V kolikor se zanimate za nakup električnega treking kolesa vam predlagamo, da si na povezavi v začetku našega članka ogledate podrobne informacije na to tematiko in s pomočjo izkušenih prodajnih svetovalcev v kolesarski trgovnini Na tekmi izberete električno kolo, ki vam najbolj ustreza!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *