DJ akademija

DJ akademija je lahko odlična odskočna deska za vašega otroka. Ponuja namreč izobraževanje, svetovanje na področju glasbe ter novih tehnologiji. DJ akademija je specializirana za seminarje, tečaje, delavnice glasbene produkcije, managementa in še kreativnega vrtenja glasbe. 

DJ akademija

Več informacij

V nadaljevanju tokratnega članka ti bomo predstavili še nekaj informacij o omenjeni tematiki. V kolikor želiš izvedeti več o tem, te prijazno vabimo, da nadaljuješ z branjem članka. 

Alphawave

DJ akademija v Sloveniji se imenuje Alphawave. Tam bodo svoje mesto našli vsi tisti, ki si želijo pridobiti pomembne kompetence za uspešno delo oziroma ustvarjanje v sodobni glasbeni industriji. Na omenjeni akademiji so zaposleni najbolj izkušeni strokovnjaki s področja glasbene produkcije v Sloveniji. Slednji svoje vrhunsko znanje dokazujejo z izjemnimi rezultati znotraj slovenske in tudi svetovne glasbene scene. Med njimi so tudi Blaž Vrečko, Martin Vezjak in Gašper Šantl, ki že od svojega enajstega leta aktivno dela na produkciji. Kot zanimivost naj še omenimo, da ga je takoj po srednji šoli želja po učenju ponesla do glasbenega studia v Pragi, kjer je dobil uvid v raznovrstne studijske procese. Obenem je bil tudi asistent pri snemanju mnogih velikih imen svetovne scene in je napredoval tako na umetniškem kot tudi inženirskem področju. Znan je po uspehu (nagradi »Zlata piščal«), ki sta ga z Zalo Kralj ob izdaji skladbe Valovi prejela leta 2017. Največ prepoznavnosti pa jima je leta 2019 prinesla zmaga na slovenskem izboru EMA, ko sta se uvrstila celo v finale Eurosonga. Tako osupljivi dosežki za tako mladega producenta, ki na DJ akademiji vodi modul Music Business ter Mixing tips in predava o pomembnih detajlih, ki skreirajo skladbo. 

Alphawave

Optimalen preplet teorije in prakse

Omenjeni izobraževalni program glasbene produkcije je nastal kot skupek bogatih izkušenj na izobraževalnem in glasbenem področju teh mladih DJ-ev. Naj še poudarimo, da program odlikujejo optimalen preplet teorije in prakse, spodbujanje posameznikove ustvarjalnosti ter osredotočenost na glavni oziroma najbolj pomemben cilj – ustvarjanje in dokončanje dovršenih skladb. Moduli tega programa so zasnovani v sodelovanju z vrhunskimi strokovnjaki glasbene produkcije. 

Optimalen preplet teorije in prakse

Dj šola

Na DJ akademiji Alphawave pa izvajajo tudi DJ šolo. Ta je primerna za otroke stare od 10 do 12 let. Gre za šolo, kjer udeležence preko teoretične osnove in praktičnih prikazov seznanijo z glasbeno teorijo. Otroci lahko spoznajo tudi svet DJ-a, njegovo delo, nasvete in trike za pripravo glasbenega miksa ter izvedbo nepozabnega nastopa. Omenjeni program je primeren za popolne začetnike na tem področju in pa tudi za vse tiste, ki želijo zanimanje za glasbo nadgraditi ter poglobiti svoje znanje o miksanju (tehnikah, različnih glasbenih efektih). Omenjena šola postavi tudi trdne temelje za prihodnje ustvarjanje v glasbenem svetu, saj vsem udeležencem odpre popolnoma nove poglede na poslušanje, dojemanje in ustvarjanje te glasbe. Tudi v tebi lahko spodbudi skrito umetniško žilico, ki jo skozi DJ šolo ob pomoči strokovno usposobljenih, izkušenih mentorjev in glasbenikov lahko razviješ do te mere, da boš pripravljen na samostojno miksanje glasbe! To je zares edinstvena priložnost, ki je ne smeš zamuditi!

Dj šola

Ponudba programov

Na DJ akademiji so na voljo tudi za svetovanje pri nakupu opreme. Poskrbijo pa še za kvalitetno in ugodno rešitev. Če si se odločil, da želiš obiskati omenjeno šolo, ti svetujemo, da o tem obvestiš starše. Seznani jih tudi s trajanjem in ceno. Izbiraš lahko med tromesečnim ali pa celoletnim obiskom. V primeru, da se boš programa udeleževal 3 mesece, bo cena znašala 80 evrov na mesec. Če pa boš program obiskoval 10 mesecev oziroma eno šolsko leto, pa bo cena 49 evrov na mesec.

Ponudba programov

Preberi se vec

Predlagamo ti, da klikneš na zgornji odebeljeni napis in si prebereš še več informacij o tej tematiki. Poleg tega pa te pozivamo, da o programu čim prej obvestiš starše, da ti pomagajo pri vpisu oziroma prijavi. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *