Center rabljenih vozil

Center rabljenih vozil ima na voljo precej širok izbor različnih modelov rabljenih jeklenih konjičkov vseh blagovnih znamk. Prevozna sredstva so skrbno pregledana, servisirana in tehnično brezhibna. Ponujajo tudi 60 mesečno jamstvo! Na spletni strani Avtotehne VIS lahko najdete fotografije in opise rabljenih prevoznih sredstev, ki jih imajo v njihovem centru na zalogi. Za lažje in hitrejše iskanje lahko določite (s parametri): znamko, model, prostornino motorja, menjalnik, letnik, ceno, leto izdelave in moč motorja. S klikom na gumb »prikaži« pa se vam bodo prikazala vsa razpoložljiva vozila.

Če imate raje ogled vozila od blizu

Če pa si avtomobile raje ogledate od blizu, vam svetujemo, da se odpeljete v Center rabljenih vozil. V kolikor boste potrebovali pomoč, vam bodo strokovnjaki iz Avtotehne VIS z veseljem priskočili na pomoč. Vedite, da je njihov Center rabljenih vozil skozi celo leto poln oziroma je njihova ponudba ves čas široka. Strokovnjaki iz omenjenega podjetja vam lahko pomagajo tako pri nakupu rabljenega kot tudi pri nakupu novega, osebnega ali gospodarskega prevoznega sredstva. Zagotavljamo vam, da se lahko zanesete na njih! To pa so potrdili tudi številni potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev v letih 2018/2019 in 2020/2021. Zares dobra pohvala in priznanje obenem!

Centar rabljenih vozil

Center rabljenih vozil vključuje v svoji ponudbi tudi malo rabljenih vozil. Gre za vozila, ki so stara manj kot dve leti in imajo še veljavno tovarniško garancijo. V to skupino (malo rabljeni avtomobili) običajno spadajo tudi testna vozila znamk, ki jih zastopajo v posameznem podjetju. V Avtotehni VIS so že vrsto let pooblaščeni prodajalci za ta vozila: Citroen, Peugeot in Opel. Kjerkoli in kadarkoli si lahko na spletni strani omenjenega podjetja ogledate tudi ponudbo malo rabljenih jeklenih konjičkov. Če boste kliknili na posamezno vozilo, se vam bo prikazalo še več fotografij in osnovni podatki. 

Zanimivosti podjetja Avtotehna VIS

Sedaj pa naj vam na kratko predstavimo še nekatere preostale zanimive in aktualne informacije, ki so povezane z omenjenim podjetjem. Družba Avtotehna VIS je s svojim delovanjem pričela že leta 1991. Od takrat delujejo nemoteno in svoje storitve opravljajo strokovno ter predvsem izredno kvalitetno. Pred slabimi 30 leti so bili pooblaščeni kot prodajalci in serviserji za vozila avtomobilske znamke Opel. Po približno 12 letih pa so svojo servisno in prodajno mrežo razširili še na več trgovcev po celotni Sloveniji. Super je, ker se lahko danes pohvalijo s tem, da imajo kar tri glavne poslovne enote. Te so v Kranju (na cesti Staneta Žagarja), Ljubljani (na naslovu: Celovška cesta 228) in Škofji Loki. Imajo pa seveda tudi Center rabljenih vozil.

avtotehna vis poslovna enota

Kot zanimivost naj še omenimo, da so največji zastopniki za Opel avtomobile  v Sloveniji. Poleg tega se ukvarjajo še z nekaterimi drugimi storitvami oziroma dejavnostmi: s prodajo nadomestnih delov in dodatne opreme. Za vas so skozi celo leto na voljo vulkanizerske storitve, kleparsko-ličarska popravila na vseh znamkah avtomobilov, menjava avtostekel ter hramba pnevmatik. Pripravili so namreč prostor, kjer lahko posamezniki (za točno določeno ceno) skozi celo leto hranijo pnevmatike pri njih. Prostor je prilagojen, zato več kot odlično služi svojemu namenu. Nazadnje pa naj vam predstavimo še glavni cilj Avtotehne VIS. Svojim strankam torej želijo ponuditi čim bolj celostno paleto kakovostnih storitev v povezavi z vzdrževanjem in uporabo vozila.

opel

Vse to – na enem mestu! Na ta način želijo osnovno avtomobilsko dejavnost razširiti z dodatnimi storitvami, ki njihovim strankam omogočajo, da pri njih opravijo čisto vse od nakupa pa do vzdrževanja vozila. Če bi se želeli prepričati o njihovih kvalitetnih storitvah ali pa bi si želeli ogledati Center rabljenih vozil, potem vam svetujemo, da se odpeljete v eno izmed njihovih poslovnih enot. 

Želimo vam varne poti na cesti ter obilo užitkov ob vožnji!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *