Bownova terapija reakcija

Bownova terapija reakcija se lahko zgodi po prvih terapijah. V nadaljevanju našega članka se bomo osredotočili na različne reakcije, ki jih lahko pri Bownovi terapiji opazimo.

Bownova terapija reakcija

Bownova terapija je ena izmed tehnik, ki jih uporabljajo različni strokovnjaki po vsem svetu. Maserji, fizioterapevti, zdravniki, kiropraktiki in strokovnjaki iz sorodnih področji se vedno več posvečajo tej tehniki, ki izvira iz Avstralije.

Bownovo terapijo je razvij Avstralski terapevt in jo s pomočjo njenih blagodejnih učinkov uspešno predstavil celotnemu svetu. Tako praktično ni razvite države, ki pri zdravljenju svojih ljudi ne bi upurabljala blage tehnike. S pomočjo nežnih dražljajev našega telesa spodbudimo njegovo samo obnavlanje in zdravljenje.

Reakcije bownove terapije lahko zaznamo kot:

  • utrujenost,
  • glavobol
  • občutek spočitosti
  • poslabšanje obstoječe težave
  • pogostejše uriniranje,
  • potenje,
  • izločki iz nosu.

Ker lahko Bownovo terapijo obiščemo zaradi različnih težav, vam bo točne nasvete o tem, kako se morate med in po terapiji obnašati podal izbrani terapevt. Predlagamo vam, da si preberete članek o Bownovi terapiji, ki smo ga za vas pripravili na naši spletni strani. Tam smo izpostavili tudi izvajaca te terapije, ki ga priporočamo.

Povprečno lahko reakcije Bownove terapije čutimo v času do 24 ur. V nekaterih redkih primer do 48 ur. Vsekekor vam je terapevt vedno na voljo in ga lahko po terapiji kontaktirate in opišete vaše težave.

Če na Bownovo terapijo reakcij nimate vam predlagamo, da poskrbite za svojo hidracijo. S tekočino ne pretiravajte. Pite toliko, kot je vaša želja. Za hitracijo začnite skrbeti že pred terapijo in le to nadaljujte tudi po opravljeni terapiji.

termalna voda

Za hidracijo lahko poskrbite tudi s termalno vodo. Več o termalni vodi si lahko s klikom na – termalna voda – preberete na naši spletni strani.

Reakcije na Bownovo terapijo terapevti opisujejo kot razstrupljevanje telesa, ki začne razstrupljati na različne načine.

Po Bownovi terapiji nekateri ljudje občutijo blage bolečine v mišicah in povečano potrebo po hidraciji. Možno je tudi pogostejše uriniranje ali izločanje blata, lahko se pojavijo nenavadni čustveni odzivi. Vsako telo poskuša strupe iz telesa izločiti na drugačen način.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *