Bolečine v ključnici, ki je sestavni del ramenskega sklepa, so med najpogostejšimi vzroki za obisk zdravnika. Poleg mišično-skeletnih težav, hrbteničnih bolečin in bolečin v kolenih ali kolkih, so bolečine v ključnici najpogostejše za obisk ortopeda ali fiziatroma.

Kot simptom se zelo redko te bolečine pojavijo same, saj se jim največkrat pridruži še zelo okrnjena oziroma omejena gibljivost. Najbolj pogosto so zaradi bolečin v ramenu prizadeti tisti pacienti, ki so stari več kot 60 let. Slednji največkrat že imajo prisotne posamezne bolezni mišično-skeletnega sistema, kronične vnetne in obrabne procese in posledice le-teh.

Bolečine v ključnici

Pa naj vam na tem mestu na kratko opišemo, s katero terapijo lahko odpravite ali olajšate bolečine v ključnici. To je seveda priljubljena magnetna terapija, ki nima škodljivih stranskih učinkov.

Znanstveniki so si enotni, da ta terapija vpliva na normaliziranje metaboličnega človeškega stanja v telesu in s tem zagotavlja odpravljanje bolečin. Pri tem se namreč odstranjujejo odpadne snovi, pretok krvi se normalizira in količina kisika v celicah se občutno poveča. Gre za resnično pozitiven učinek, ki nastane kot rezultat magnetne terapije.

Na spletni strani podjetja Biosinhron lahko (med ostalimi produkti) najdete tudi Biosinhron Simag. To je simultani magnetni generator, ki pripomore k generiranju utripajočega magnetnega polja zelo nizkih frekvenc in najbolj primerne jakosti.

S tem stimulativno vpliva na delovanje osnovne celice čisto vsakega organizma. Ustvarili so ga na tak način, da je namenjen za osebno rabo. Uporablja se kot pomožno sredstvo pri zdravljenju različnih vrst bolezni, bolečin in poškodb. Predvsem pripomore k obnavljanju celic, tkiv in organov ter s tem pospešuje zdravljenje.

simag

Simag je torej izjemno učinkovit, varen in predvsem enostaven za uporabo. Najboljše pa je to, da nima stranskih učinkov! Na tem mestu vam lahko kot zanimivost zapišemo še to informacijo, da ga nekateri uporabljajo tudi za povečanje življenjske energije ali pa za krepitev imunskega sistema. Preizkusite ga tudi sami!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *