Avtokleparstvo

Avtokleparstvo opravlja avtoklepar. Slednji dela pri izdelavi in montaži delov avtomobilskih karoserij, predvsem za specialna vozila. V servisni dejavnosti popravlja pokvarjene dele karoserij in jih nadomešča z novimi. Avtokleparstvo torej vključuje številna dela, ki jih avtoklepar mora obvladati. Če tudi vi iščete strokovnega in izkušenega avtokleparja, vam svetujemo, da se odpeljete v Avtotehniko Celje.

Avtokleparstvo

Kvalitetno opravljene Avtokleparske storitve

Sporočamo vam, da v omenjenem podjetju avtokleparstvo opravljajo najbolj podkovani avtokleparji, ki si pri svojem delu pomagajo s sodobnimi pripomočki, orodjem in napravami. Za vaše vozilo lahko poskrbijo kadarkoli! Ponujajo vam vse na enem mestu za vašo karoserijo s predhodnim naročanjem ali brez njega. 

Avtokleparstvo

Če je na vašem jeklenem konjičku nastala praska ali pa vaša karoserija potrebuje zgolj manjše popravilo, vam svetujemo, da vozilo odpeljete v Avtotehniko Celje. Strokovnjaki vam bodo popravili lahke, globoke in praske na ogledalih, poskrbeli bodo za vso administracijo z vašo zavarovalnico, navedli pa bodo tudi čas popravila. Ponujajo vam najhitrejšo rešitev za mobilnost v času, ko bo vaš jekleni konjiček na popravilu. Poskrbijo lahko tudi za (počeno ali poškodovano) vetrobransko steklo. Slednjega vam popravijo ali zamenjajo brez predhodnega naročanja. Poleg tega plačajo še doplačilo za steklo in vam zagotovijo cenovno ugodno popravilo. V primeru poškodovanega odbijača le-tega zamenjajo z originalnim nadomestnim delom, kar zagotavlja povrnitev v prvotno stanje vašega odbijača. Prav tako pa lahko odbijač le popravijo, saj popravilo povrne originalno odpornost vozila skladno z varnostnimi standardi po metodah popravil. Če imate poškodovane žaromete, je avtokleparstvo v Celju pravi naslov za vas. Strokovnjaki avtoklepatstvo vam ponujajo najnovejšo tehnologijo za popravilo žarometov na vašem jeklenem konjičku (Renault):

 – Dvojna optika: zmogljive in vzdržljive halogenske žarnice z dvojno uporabo “kratke ali dolge luči”.

– Xenon: doseg izboljšan za kar 80 m, 90% povečanje osvetlitve v ovinkih in tudi povečanje dosega osvetlitve za 40 m v načinu Code.

– Nameščena fiksna osvetlitev v ovinkih: 90% izboljšava vidljivosti in povečanje svetlobnega snopa za boljše prepoznavanje ceste.

– Premična osvetlitev v ovinkih: podvojena vidna razdalja in samodejen sistem nastavitve višine svetlobnega snopa.

Zamenjava stekla

Je steklo ogledala na vašem avtomobilu počeno ali pa imate počeno školjko vzvratnega ogledala? v avtokleparski delavnici v Celju na vašem jeklenem konjičku lahko popravijo ali zamenjajo steklo, školjko ogledala v barvi karoserije ali v črni barvi, ročno nastavljivo ogledalo, električno nastavljivo ogledalo in tudi notranje ogledalo.

Zamenjava stekla

Delo avtokleparja je zares pestro, saj zajema ogromno znanja in spretnosti. Vedite, da pri svojem delu avtomobilski klepar uporablja različna orodja, stroje in naprave. Mednje sodi delovna miza s paralelnim primežem, osnovno in specialno avtomehanično orodje, stroji in tudi numerični stroji za popravilo karoserij. Poleg tega uporablja merilne in kontrolne naprave za pregled popravljenih karoserij ter stroje, naprave in pripomočke za preizkušanje opravljenih del. Materiali, ki jih potrebuje, so predvsem profilno železo, jeklo in aluminij. Dokumenti, ki jih uporablja, so tehnične risbe, delovni nalogi, garancijski listi in atesti. Naj še enkrat omenimo, da ima avtomobilski klepar osnovna strokovna znanja, da lahko svoje delo opravlja učinkovito in kakovostno. To pomeni, da razume tehnično dokumentacijo, zna izdelati načrt popravila in obvlada opisno geometrijo in osnove kalkulacij ter računalništva. Pozna tehnologijo in obdelavo materialov, ki jih uporablja pri svojem delu. Osvoji tudi znanja s področja varstva pri delu s poudarkom na delu z materiali iz kovin. Dejstvo je, da avtoklepar pri svojem delu potrebuje dobro telesno gibčnost in spretnost rok. Imeti mora tudi dober sluh in vid. Vse našteto imajo tudi avtokleparji iz omenjenega podjetja. Ne verjamete? Obiščite jih na Bežigrajski cesti 13 v Celju in se prepričajte na lastne oči. Prepričani smo, da boste z njihovimi storitvami zelo zadovoljni. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in si o tej tematiki – avtokleparstvo preberite še več informacij. 

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *