Avto brez pologa na položnice

Avto brez pologa na položnice je odlična finančna rešitev, da lahko čim bolj hitro in ugodno pridete do svojega izbranega avtomobila. V nadaljevanju tokratnega članka vam predstavljamo financiranje novih vozil znamke Nissan, Dacia in Renault. Osredotočili pa se bomo tudi na financiranje rabljenih vozil. Prijazno vas vabimo, da nadaljujte z branjem. Zagotavljamo vam, da boste na enem mestu izvedeli izredno veliko informacij o možnostih financiranja.

Avto brez pologa na položnice

V podjetju Avtotehnika Celje lahko kupite nov ali rabljen avto brez pologa na položnice. Takšna oblika financiranja je odlična! 

Načini financiranja

Predlagamo vam, da izberete vozilo s klasičnim kreditom, ki bo prilagojen vašim željam. Takoj postanite lastnik avtomobila! Odplačilna doba je lahko izredno dolga, in sicer se giblje od 12 pa do 96 mesecev. V tem času pa lahko višina obroka doseže od 33 % do 55 % vašega prostega osebnega prihodka. Vaše vozilo lahko v celoti kupite na kredit, in sicer brez pologa. Pri tem obroki niso obdavčeni z davkom na dodatno vrednost.

Načini financiranja

Ali ste vedeli, da boste s podpisom pogodbe postali 100 % lastnik vozila? To si najverjetneje želite čisto vsi, saj je v današnjih časih izredno pomembno, da imate svoje osebno vozilo. Kot dodatno obvestilo lahko povemo, da kasko zavarovanje ni obvezno. V kolikor pa si boste želeli svoje vozilo zavarovati kasko, vam svetujemo, da izberete paket v katerem je le-to zavarovanje možno. Plačate ga lahko kar iz kredita. Tudi vse ostale stroške lahko (po vaši želji) poravnate iz kredita.

Lizing – avto brez pologa na položnice

V kolikor pa nimate ravno visokih finančnih prihodkov in zato v vašem primeru ne morate dobiti kredita, vam svetujemo, da izberete način financiranja, ki se imenuje lizing (avto brez pologa na položnice). Finančni lizing za nakup vašega novega vozila vam priporočamo takrat, ko si želite postati lastnik avtomobila šele po končnem izteku financiranja in ne ob podpisu pogodbe. Čas odplačilne dobe se določi glede na vaše želje, in traja od 12 do 84 mesecev. Pri tem je dobro vedeti, da za vozilo plačujete mesečne obroke. Z zadnjim plačanim obrokom pa postanete pravi in tudi 100 % lastnik vozila.

avto brez pologa na položnice

Med tem časom pa lahko avtomobil neomejeno uporabljate in se vozite kamorkoli ter kadarkoli. Pozitivne plati lizinga so pa vam predstavljamo v nadaljevanju.  Postopek odobritve lizinga je krajši in predvsem bolj enostaven od nekaterih drugih oblik financiranja. Dobro je vedeti, da imajo možnost tudi prosilci z nekoliko slabšo sposobnostjo in manj privarčevanimi sredstvi. Ali ste vedeli, da predmet nakupa istočasno zagotavlja tudi zavarovanje financiranja. V tem času pa vam ponujajo tudi maksimalno prilagodljivost in pomoč. Najboljše pa je vsekakor to, da nimate nobenih dodatnih stroškov zavarovanja posojila.  

Financiranje v Avtotehniki Celje

Izberite avto brez pologa na položnice v Avtotehniki Celje! V kolikor ste med rabljenimi vozili iz omenjenega podjetja našli takšen avtomobil, ki vam je pisan na kožo, naj vas razveselimo. Vsa omenjena rabljena vozila so namreč pregledana po 103. točkah kontrole in tako predstavljajo zanesljivega partnerja na cesti. Na omenjene točke dajejo tudi celoletno jamstvo! To pa je res odlično. Še dodatna prednost je ta, da lahko jekleni konjiček v celoti kupite na kredit, in sicer brez pologa.

Ta način financiranja vam odobrijo najkasneje v štirih urah od trenutka, ko boste v podjetje dostavili vso dokumentacijo, ki je potrebna. Pozitivno je tudi to, da obroki niso obdavčeni z davkom na dodano vrednost. Ali ste vedeli, da se vaš začetni mesečni obrok ne spreminja? Ja, tudi to je ena izmed odličnih informacij! Tako namreč najbolj točno veste, koliko denarja vam bo tekom meseca odvzel kredit za avtomobil. To je pomembno še posebej v takšnem primeru, če imate morda še kakšen drug kredit na primer za hišo ali stanovanje. 

Predlagamo vam, da izberete avto brez pologa na položnice, saj je to resnično enostavna in predvsem praktična oblika financiranja!

Pogosta vprašanja

Kaj je financiranje avta brez pologa na položnice?

Financiranje avta brez pologa na položnice je priljubljena finančna možnost, ki kupcem omogoča pridobitev novega ali rabljenega vozila brez potrebe po začetnem vplačilu. Ta metoda omogoča plačevanje avtomobila v mesečnih obrokih, kar kupcem omogoča lažjo in bolj dostopno pot do lastništva vozila.

Kakšne so prednosti lizinga?

Prednosti lizinga vključujejo krajši in enostavnejši postopek odobritve v primerjavi z drugimi financiranjem, možnost za prosilce z manj prihranki ali slabšo kreditno sposobnostjo ter dejstvo, da predmet nakupa zagotavlja zavarovanje financiranja. Prav tako lizing ponuja fleksibilnost in podporo brez dodatnih stroškov zavarovanja posojila.

Kje lahko financiram avto brez pologa na položnice?

Ena od možnosti je Avtotehnika Celje, kjer ponujajo tako financiranje novih kot rabljenih vozil znamk Nissan, Dacia in Renault brez začetnega pologa. Vsa rabljena vozila so pregledana in imajo celoletno jamstvo.

Kakšne so prednosti nakupa rabljenega vozila brez pologa na položnice?

Prednosti nakupa rabljenega vozila brez pologa na položnice vključujejo hiter postopek odobritve financiranja, neobdavčene obroke in stabilnost začetnega mesečnega obroka, kar olajša finančno načrtovanje. Poleg tega, da lahko celotno vrednost vozila financirate brez pologa, vam Avtotehnika Celje za rabljena vozila zagotavlja tudi celoletno jamstvo.

2 Comments
 1. Zanima me nakup novega avtomobila pri vas.
  Kaj potrebujem od dokumentacije .
  O znamki avtomobila razmišljam ampak si jih bom ogledal na vasi strani.
  Lp Pecnik Tomaz.

  1. Pozdravljeni,

   prosim pokličite na 03 426 33 00.

   Hvala in lep dan

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *