Aliance ASE: Strokovne storitve za akcijske in urbane športe

Aliance ASE ekipa že več kot 15 let ponuja vrhunske projektantske, gradbene in svetovalne storitve na področju akcijskih in urbanih športov. S svojim delom so že pomagali več kot 170 destinacijam, občinam in zasebnim vlagateljem po vsem svetu. Njihovo strokovno znanje je ključno pri umeščanju infrastrukture za gorsko kolesarjenje, skate parke, snežne parke, pumptracke in druge podobne objekte. Vsi ti športni elementi prispevajo k razvoju turizma in aktiviranju lokalne skupnosti.

Ekipa Aliance ASE

Ekipa Aliance ASE je sestavljena iz strokovnjakov na različnih področjih, kot so šport, gradbeništvo, arhitektura, oblikovanje in trženje. Zavzemajo se za nudenje najboljših rešitev, ki so oblikovane z veliko strasti in ustvarjalnosti ter izpolnjujejo najvišje standarde varnosti in kakovosti. Z njihovim sodelovanjem lahko pričakujete vrhunsko izvedbo projekta, ki bo ustrezala vašim potrebam in pričakovanjem.

Gradnja pumptrackov iz lokalnih materijalov

Njihova infrastruktura je skoraj v celoti izdelana lokalno. Pri gradnji uporabljajo materiale iz okolice, s čimer podpirajo lokalna podjetja in gospodarstvo. V sodelovanju z lokalnimi izvajalci in obrtniki zagotavljajo kakovostno izvedbo. Skozi svojo infrastrukturo in dogodke spodbujajo aktiven življenjski slog. Objekti, ki jih ustvarjajo, so inkluzivni, dostopni in prilagojeni za gibalno ovirane obiskovalce. Razumejo vrednost infrastrukture za akcijske in urbane športe, saj so sami v mladosti pogrešali ustrezne možnosti. Zato vsako leto pomagajo skupnostim pridobiti optimalno infrastrukturo.

Pumptrack poligon

Aliance ASE je zavezana trajnosti, kar dokazujejo z življenjem, delom in igro v naravi. Ohranjanje okolja in spodbujanje razvoja lokalnih skupnosti sta za njih izredno pomembna. Trajnostna miselnost je vgrajena v njihovo vsakodnevno delo in dejanja, tako v poklicnem kot tudi v zasebnem življenju.

Če želite, da vaša lokalna skupnost zaživi z novim skate parkom ali drugo športno infrastrukturo, vam priporočamo, da se obrnete na podjetje Aliance ASE. Z njihovimi strokovnimi storitvami boste dobili najboljše rešitve, ki so ustvarjene s strastjo in ustvarjalnostjo, obenem pa bodo izpolnjevale najvišje standarde varnosti in kakovosti.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *