Sola

Sola je ena izmed izredno priljubljenih pijač, ki je osvežila in posledično tudi osvojila že veliko generacij! S svojim polnim okusom navdušuje tako otroke kot tudi odrasle in starejše. Sola je zares odlična izbira za vse tiste, ki jim ustrezajo negazirane brezalkoholne pijače s sadnim okusom. Točno takšnega imajo tudi različni okusi Sola. Znani so po svoji bogati vitaminski vrednosti ter tudi po bogatem okusu. Kot smo že omenili, pa lahko izbirate med različnimi okusi – ledeni čaj (okus breskev), brusnica, zeliščni čaj, metin čaj, multi Sola, limonada, jabolko, pomaranča in še prav poseben okus isotonic. 

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo na kratko predstavili nekatere okuse. Če jih želite spoznati (pred nakupom) še nekoliko bolj natančno, vam svetujemo, da nadaljujete z branjem. 

Sola ledeni čaj – breskev

Najprej vam predstavljamo najbolj priljubljeni Sola ledeni čaj breskev, ki je osvežila in s tem osvojila še vsako dosedanjo generacijo. Navdušuje namreč s svojim polnim okusom, ki ga nekateri lahko prepoznajo celo miže sredi noči. Poleg svoje negazirane izjemnosti vsebuje tudi mešanico breskovega soka, naravni izvleček šipka in črnega čaja. Seveda pa v tej pijači ni prostora za konzervanse in jamranje! Navdušuje v pločevinki ali plastenkah različnih velikosti. Odvisno od žeje.

Breskev Sola

Multi Sola

Naslednji okus, ki vam ga predstavljamo, je prava mešanica različnih sadežev. To je seveda multi Sola, ki v sebi združuje prave zdravilce: pomaranča, limona, belo grozdje, marakuja, banana, marelica, mango, guava in ananas. Našteti sadeži so izredno okusni in obenem tudi zdravi za človeka. Glede na to, da bi bilo tako dolgo poimenovanje (vseh sadežev) zares nepraktično, so se ustvarjalci tega napitka odločili za poimenovanje »multi« Za vse požirke se ta pijača ponuja v multi možnostih, in sicer od pločevinke, plastenk (pa tudi večjih velikosti embalaže) do priročne Pure-Pak embalaže. 

Multi Sola

Ledeni čaj – brusnica

Kot tretji okus vam predstavljamo Solin ledeni čaj z okusom brusnice. Njegovo barvo lahko s svetlobno hitrostjo opazite na policah v trgovini. Gre za rdeče barvni sok, ki že vrsto let kraljuje najprej na policah, nato pa na domačih mizah. Če se z njim še niste nikoli osvežili, si predstavljajte troglasno simfonijo ameriške brusnice, jabolka ter limone, ki se medsebojno skladajo kot odvijanje pokrovčka na vroč poletni dan. Vsakič znova prepriča v 0,5 l ali 1,5 l plastenki.

Sola brusnica

Okus zeliščnega čaja

Tudi Sola z okusom zeliščnega čaja je izredno priljubljena. Z njim se radi odžejajo predvsem starejši med dolgimi sprehodi ali pohodi v naravi. Že v preteklosti je bil ta okus precej zaželen med dedki in babicami. Pijača namreč vsebuje mešanico zeliščnega čaja – poparek poprove mete, melise, limonske trave, cveta kamilice ter semena navadnega komarčka. Kot se za strogo vzgojo davnih dni spodobi, pa nimajo pri tem nobene besede niti konzervansi niti umetna barvila.

Zeliščni čaj

Okus pomaranče

Kot predzadnji okus vam predstavljamo okus pomaranče. Ta lahko poskrbi za zadosten vnos sadne osvežitve, imunskemu sistemu pa doda še zvrhano dozo vitamina C. Privoščiš si ga lahko kjerkoli in kadarkoli. Lahko je tvoj zvesti navijač pri prekonočnem učenju, opoldanski malici ali pri zaključnem izpitu šolskega leta. V čisto vsaki situaciji ali primeru pa se prileže v 0,33 l pločevinki.

Pomaranča

Limonada

Nazadnje vam predstavljamo še najljubšo pijačo nekaterih mladih mamic, to je Sola limonada. Njen presenetljivo domač okus limon, limet in pomaranč očara že po prvem stiku z brbončicami, zadolženimi za pravo, močno osvežitev. Če bi ta pijača osvojila kakšno igralsko nagrado, bi v svojem zahvalnem govoru zagotovo omenila tudi obilico vitamina C, ki jo spremlja prav na vseh poteh. Tudi slednjo lahko kupite v 0,5 l ali 1,5-litrski plastenki.

Sola Limonada

Prepričani smo, da se med vsemi naštetimi skriva tudi vaš najljubši okus. Ni potrebno storiti veliko, da se lahko z njim odžejate še isti dan. Vse kar morate storiti je, da pijačo kupite v trgovini ali pa spletni trgovini.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *