Servis vozil v Avtotehniki Celje

Servis vozil v Avtotehniki Celje je aktualna tematika za vse tiste, ki želijo izvedeti več informacij o storitvah omenjenega podjetja. Če tudi vas zanima, kako poteka vzdrževanje in servis vozil v Avtotehniki Celje, vam svetujemo, da nadaljujete z branjem. 

Kvaliteten in hiter pregled vozil

Če vaš jekleni konjiček potrebuje kvaliteten, natančen in obenem hiter pregled, vam svetujemo, da se odločite za servis vozil v Avtotehniki Celje. Pri njih lahko poleg servisa opravite še popravilo, redno vzdrževanje ali tehnični pregled. V omenjenem podjetju imajo skozi celo leto za vas pripravljene prav posebne ugodnosti. Sporočamo vam, da je na voljo vzdrževanje brez naročanja. To pomeni, da lahko servis opravite še toliko bolj hitro in obenem enostavno. Ukvarjajo pa se tudi z vzdrževalnimi pregledi, menjavo pnevmatik, olj, z izpušnimi sistemi, menjavo zavor, amortizerjev, polnjenjem in popravilom klimatskih naprav, z menjavo akumulatorja, dodatno opremo in še z mnogimi drugimi storitvami. Poleg vsega naštetega pa ponujajo še karoserijska popravila za svetila, odbijače, praske, ključavnice in za vetrobransko steklo.

servis vozil v avtotehniki celje

Vas bodo z ali brez naročanja takoj sprejeli

Na tem mestu vam sporočamo, da vas bodo ob prihodu z ali brez naročanja takoj sprejeli, kar je še dodatne prednost. Včasih vaše vozilo potrebuje »hitro, takojšnjo pomoč«, zato se je dobro, da se lahko izognete predhodnemu naročanju. Obenem pa boste imeli še neposreden stik z mehanikom svetovalcem in se boste lahko z njim tudi osebno pogovorili. Pogovor je še posebej pomemben z vidika, da vas lahko strokovnjak opozori na morebitne  težave, nedelovanje in drugo. V Avtotehniki Celje so še na voljo paketne cene, ki zagotavljajo pregledno in jasno ponudbo brez neprijetnih (finančnih) presenečenj. Sporočamo pa vam tudi, da so za vas na voljo brezplačni predračuni ob vaši zahtevi, originalni nadomestni deli, ki jih odlikuje enoletna garancija konstruktorja na dele in delo ter podaljšan delovni čas na kar 6 dni v tednu. Ja, prav ste prebrali-vse to na enem mestu!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *