Fantovščina


Fantovščina je fantovska dogodivščina, ki je običajno polna lepih, zanimivih izzivov, iger, heca in divjega »žuranja«! Ker lahko ta dogodek predstavlja tudi velik logistični in finančni zalogaj, smo v nadaljevanju tokratnega članka na enem mestu zbrali nekaj pomembnih nasvetov, kako se fantovščine lotiti z glavo. Prijazno te vabimo, da nadaljuješ z branjem. 

Nasveti za organizacijo

Če si tudi ti med »srečneži«, ki ga čaka organizacija tega dogodka, ti najprej svetujemo, da se z ženinom malce pogovoriš o njegovih pričakovanjih, željah in drugem. Tako boš namreč hitro spoznal, v katero smer želi bodoči ženin. Še preden se resneje lotiš organizacije, dobro razmisli o povabljencih. Potem pa skupaj z njimi poskušajte sestaviti dinamičen dan poln aktivnosti in hkrati preverite stroške, da ostanete znotraj vnaprej začrtanih okvirjev. Med osnovne stroške pri organizaciji tovrstnega dogodka spadajo: hrana, pijača, najem prostora in morda tudi najem voznika. Potem pa je potrebno poskrbeti še za okrasitev, dodatke za ženina in povabljence, glasbo idr. Kot organizator pa vsekakor moraš pomisliti tudi na bodočo nevesto.

Fantovščina

The Sub točilna naprava

Fantovščine in seveda tudi dekliščine so zelo pogost razlog za prepire med pari, zato se vedno več parov (v izogib prepirom in težavam) odloča za nekoliko bolj blage, »nežnejše« oblike tovrstnih zabav. V krogu najožjih prijateljev in prijateljic, ob kozarčku ali dveh ter zanimivih zgodbicah iz preteklosti. Nikakor ne pozabite tudi na darilo, ki ga bo prejel bodoči ženin. Predlagamo vam najbolj trendi napravo ta hip: aparat za točeno pivo! Doma namreč pričara pravo barsko izkušnjo: kozarec ohlajenega, popolno natočenega piva. Odločite se lahko za eno izmed treh vrst naprav: THE SUB, THE SUB Compact in Blade. Slednji se razlikujejo po barvi ter velikosti sodčkov, ki jih hladijo. Blade ima na voljo 8-litrske, druga dva pa 2-litrske sodčke, ki so na voljo z različnimi tekočinami. Za še več informacij o tej tematiki pa klikni zgoraj – fantovščina.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *