Ženski dežni škornji

Ženski dežni škornji so dosegljivi po različnih cenah v številnih (spletnih) trgovinah. Vprašanje pa je, kakšna je njihova kvaliteta. Na tem mestu vam predstavljamo ženske dežne škornje blagovne znamke Demar, ki so zares udobni, mehki in imajo mehko notranjo podlogo. Slednja pripomore k večji toploti v škornju še posebej v mrzlih dneh. 

Demar

Kot zanimivost lahko na tem mestu omenimo, da je Demar v osnovi podjetje, kjer proizvajajo obutev za ribiče in gozdarje. Njihova obutev je funkcionalna in predvsem izredno kvalitetna. Otroško linijo sestavljajo dežni in zimski škornji. Ženski dežni škornji ter tudi ostali so zelo praktični, saj je njihova življenjska doba dolga vsaj tri sezone. V jesenskem in pomladnem času se lahko nosijo z vloženim škornjem iz blaga, ki obdrži nogo toplo. Poleti pa je mogoče vstavek odstraniti in se nosi brez njega. 

Demar Slovenija

Praktičnost in podlaga

Zimske škornje pa odlikuje predvsem praktičnost in pa podloga, ki je narejena iz 100 % volne. Ta greje, ko je to potrebno oziroma hladi, ko je nogi vroče. Naj še poudarimo, da so čisto vsi škornji omenjene blagovne znamke lahki, kvalitetni, udobni, veselih in živahnih barv, imajo moderen dizajn, zunanji del je iz mehkega, udobnega PVC-ja, ne vsebujejo niklja in kadmija in so v različnih velikostih. Notranjost te obutve je prevlečena/obdana z bombažem, podplat pa je nedrsen in izredno fleksibilen. To je še posebej pomembno v zimskem času! Nazadnje naj še omenimo, da so škornji izdelani v Evropi. 

Demar škornji

Nakup

Zagotovo se sedaj že sprašujete, kje bi lahko kupili to obutev. Na spletni strani oziroma trgovini Izstopaj.si lahko izbirate med ogromno modeli, ki so živih, privlačnih barv in imajo zanimive, simpatične motive. Predlagamo vam, da izberete najljubšega tudi zase! Zagotovo boste zelo zadovoljni s kvalitetnim in obenem ugodnim nakupom. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in že v naslednjem trenutku se boste znašli v omenjeni spletni trgovini.

Nakup ženskih dežnih škornj


Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *