Zaščita podvozja v Ljubljani

Zaščita podvozja v Ljubljani je sedaj možna tudi v Avtotehni Vis. 

V nadaljevanju današnjega članka vam bomo predstavili nekaj ključnih informacij o zaščita podvozja v Ljubljani. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Zaščita podvozja pri avtomobilu je izredno pomembna

Najprej naj poudarimo, da je zaščita podvozja pri jeklenem konjičku izredno pomembna. Zaščita podvozja v Ljubljani na vodni osnovi ponuja izvrstno zaščito pred korozijo. Poleg tega preprečuje slabe vonjave in je okolju prijazna. Za vse to poskrbi vodna osnova. Obenem moramo poudariti, da zaščita podvozja v Ljubljani prinaša prihranek pri stroških popravil, nadgradnjo vozila, manj slabih vonjav in še več. Poleg naštetega pa je zaščita podvozja okolju prijazna, saj je narejena na vodni osnovi. Na tem mestu vam predstavljamo tudi cene za zaščita podvozja v Ljubljani, natančneje v Avtotehni VIS.

Zaščita podvozja v Ljubljani

Redna cena za to storitev z 20 % popustom znaša 120 evrov. Tako je vaš strošek nižji kar za 30 evrov! Takšna cena pa velja za manjše ali srednje vozilo, kot je na primer: Citroen C2, Peugeot 3008, Opel Astra in še nekateri drugi jekleni konjički. Za zaščito podvozja pri večjem vozilu (kot so: Opel Insignia, Peugeot 5008, Citroen Grand Picasso idr.) pa boste namesto 190 evrov odšteli samo 152 evrov. Poudariti moramo, da so njihove cene konkurenčne in se lahko primerjajo s cenami v drugih avtohišah. Vaša odločitev pa je, kam boste odpeljali vozilo za zaščita podvozja v Ljubljani. 

Uničevalni faktorji

Čeprav so karoserije sodobnih oziroma novih avtomobilov vedno bolj zaščitene, se na cestah pojavlja vedno več uničevalnih faktorjev podvozij, ki jih vodi glavna sovražnica –rja. Dva najpomembnejša, ki se jima ne moremo izogniti, sta še (predvsem v zimskem času) sol in pesek. Če želite podvozje na vašem vozilu zaščititi tudi vi, vam svetujemo, da rezervirate svoj termin v omenjenem podjetju. Vse kar morate storiti je, da pokličete na telefonsko številko 080 88 82 in se naročite za obisk pri njih. Na tem mestu vas še obveščamo, da se lahko naročite tudi preko spletnega obrazca, do katerega pa lahko dostopate že z enim samim klikom na zgornji odebeljeni napis. 

Uničevalni faktorji

Druge storitve v Avtotehni VIS

Najverjetneje veste da v omenjenem podjetju skozi celo leto ponujajo še nekatere druge storitve in strokovne nasvete. Ne glede na to ali gre za redni servisni pregled ali pa za popravilo vozila Opel, vam z nasvetom vedno pomagajo servisni svetovalci, ki si pri delu pomagajo s tehnološko dovršeno, razvito in moderno opremo ter sodobnimi stroji. Vedite, da se vsak sprejem vozila v njihov servis prične s pogovorom, ki je poleg uporabe diagnostične opreme in specialnih orodij mehanikom v največjo pomoč pri odkrivanju številnih napak. Večkrat letno pa za svoje stranke v omenjenem podjetju poskrbijo tudi z brezplačnimi preventivnimi pregledi vozil, ki se jih splača izkoristiti. Servisne storitve opravljajo v Škofji Loki, Kranju in Ljubljani. Vedite tudi to, da pri svojem delu mehaniki uporabljajo visoko kakovostna maziva, motorna olja in hladilne tekočine. 

storitve

Brezplačna asistenca

Obenem zagotavljajo uporabo v skladu z zahtevami proizvajalca za vse dele vozila. Ali ste vedeli, da v primeru okvare ali nesreče z vašim jeklenim konjičkom  v Sloveniji nudijo za vse njihove stranke servisa brezplačno asistenco s prevozom vozila do najbližjega servisnega centra VIS? Ja, prav ste prebrali – gre za še eno prednost, ki jo ponuja omenjena avtohiša. Za enostavnejše plačilo obveznosti pa omogočajo tui plačilo na obroke. Slednjega je mogoče opraviti s kartico Visa, NLB Eurocard ali Diners Club. Nazadnje pa naj omenimo še to, da za opravljeno delo in vgrajene originalne nadomestne dele vsem svojim rednim in zvestim strankam zagotavljajo enoletno garancijo. Zares se splača obiskati njihovo podjetje, kjer bodo poskrbeli tudi za zaščita podvozja v Ljubljani. Ne odlašajte in si zagotovite svoj termin še danes!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *