Začetni komplet za gelish nohte

Začetni komplet za gelish nohte predstavlja edinstveno rešitev za vse ženske, ki želijo imeti redno negovane in urejene nohte! V kolikor so to tudi vaše želje, vam svetujemo, da nadaljujete z branjem današnjega članka. V nadaljevanju vam bomo namreč predstavili začetni komplet za gelish nohte, ki ga lahko naročite v spletni trgovini Pingo shop. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Začetni komplet za gelish nohte

Če ste se tudi vi naveličali dragih in predvsem dolgotrajnih obiskov manikerja, vam svetujemo, da si priskrbite začetni komplet za gelish nohte. Z njim namreč lakiranje nohtov ni bilo še nikoli lažje! Od sedaj naprej lahko salon za manikuro ali pedikuro ustvarite kar doma. Pripravite začetni komplet za gelish nohte in vaš salon bo odprt. Komplet vsebuje vse ustrezne pripomočke, ki so potrebni za ustvarjanje gelish nohtov. V nadaljevanju vam bomo predstavili ta 13-delni začetni komplet za gelish nohte, ki ga enostavno morate preizkusiti tudi vi! Najprej moramo omeniti, da boste v paketu prejeli 13 nepogrešljivih pripomočkov, in to so: 1 x LED/UV lučka, 1 x LED/UV trajni nadlak (8ml), 1 x LED/UV trajni podlak (8ml), 4 x LED/UV trajni barvni lak (8ml), 1 x pilica za nohte, 2 x barvne nalepke za nohte in še 3 x šablona za nohte. To pa je zares vse, kar potrebujete za ustvarjanje zapeljivih nohtov.

Gelish set za nohte COSCELIA - Pingo Shop

Začetni komplet za gelish nohte znamke COSCELIA

Ta začetni komplet za gelish nohte znamke COSCELIA je zares kvaliteten in ponuja največ za vaš denar! Med sestavnimi deli je tudi LED/UV lučka, ki doseže moč do 36 W. To ji omogoča precej hitro sušenje UV in tudi LED lakov. Ali ste vedeli, da lučko sestavlja kar 18 UV LED žarnic? Ja, prav zares! Žarnice pa lahko dočakajo izredno dolgo življenjsko dobo, in sicer tudi do 50.000 ur. Gre torej za to, da boste omenjeni pripomoček lahko uporabljali resnično dolgo časa. Lučka pa ima vgrajen še senzor, ki zazna roko v napravi. Tako se avtomatsko vklopi ali pa (ko roko premaknemo ven) izklopi.

Gelish set za nohte COSCELIA - Pingo Shop

Naj še omenimo, da je na nadzorni plošči digitalni zaslon za prikaz časa in predhodno nastavljeni časovniki za 30, 60, 99 sekund. V kolikor se boste odločili za nakup začetnega kompleta za gelish nohte, boste zagotovo zelo zadovoljni. Poleg tega pa boste prihranili kar nekaj časa. Če ste do sedaj uporabljali navadne lake, zagotovo veste, da je njihova obstojno slaba. To pomeni, da je potrebno vsak drugi ali najkasneje tretji dan uporabljati aceton, odstraniti lak ter znova nanesti barvno tekočino na površino nohta. Pogosta uporaba acetona lahko poškoduje ali uniči površino nohta, kar seveda ni dobro. Z uporabo LED/UV trajnimi laki pa boste to težavo zagotovo odpravili, saj je za sušenje laka potrebnih le okroglih 30 sekund pod lučko. Naj poudarimo, da izredno prekrivne barve omogočajo obstoj in sijaj tudi do 3 tedne!

Barve v setu

Verjetno ste se ob branju vprašali, katere barve lakov vključuje set. Vedite, da komplet vsebuje 2 osnovna (podlak in nadlak) in še 4 barvne lake za nohte (to so: karamelna, rdeča, pink, roza z bleščicami). Glede na vaš stil, okus, želje in kombinacije oblačil lahko izberete najbolj primernega. COSCELIA LED/UV-trajni lak za nohte bo tako poskrbel, da bodo vaši nohti sijoči in obstojni – brez prask ali krušenja laka. Idealna viskoznost in ravno pravšnja gostota lakov omogoča tanek nanos, kar je izredno praktično pri lakiranju.

Laki za gelish

V kolikor smo vas v tokratnem članku navdušili nad omenjenim setom, vam svetujemo, da še danes opravite nakup (zaloge so namreč omejene). Kliknite na zgornji odebeljeni napis in naročite svoj komplet za gelish nohte preko spletne trgovine Pingo shop. V spletni trgovini pa si oglejte še ostale izdelke, pripomočke, oblačila, ki so jih pripravili za vas. Verjamemo, da vas bo navdušil masažni aparat s toplotnim učinkom, ki je nepogrešljiv v mrzlih zimskih dneh. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *