Xiaomi Poco m3

Xiaomi Poco m3 velja trenutno za enega izmed najbolj vročih mobilnih telefonov! Lahko bi rekli, da po svetu precej upravičeno vlada evforija okoli tega modela, saj naprava vsebuje vse, kar je potrebno za uspešno prodajo. Med najpomembnejšimi elementi pri tem so: dober videz, odlična baterija, lep zaslon, stereo zvočniki in več kot odličen fotoaparat. Poleg tega pa je odlična tudi cena! 

Xiaomi Poco m3

Dve spominske verzije

Trenutno je Xiaomi Poco m3 na voljo v dveh različnih spominskih verzijah, in sicer Poco M3, 4GB 64GB črn ali rumen (za slednjega boste po akcijski ceni odšteli 157,25 evrov) in Poco M3 4GB 128GB moder (zanj pa boste odšteli 177,65 evrov).

Oprema

V kolikor se boste odločili za nakup, vam sporočamo, da boste prejeli Xiaomi Poco m3 zapakiranega v temno rumeno škatlo, v kateri pa bo polno »dobrot«. V prodajnem kompletu je priložen tudi podatkovni polnilni USB kabel in še hitri polnilnik podjetja Xiaomi. V papirnati pregradi je priloženo še orodje za odpiranje SIM ležišča. Poleg naštetega pa boste v paketu prejeli še prozoren silikonski ovitek in zaščitno folijo. Oba elementa bosta poskrbela za zaščito telefona. 

Xiaomi Poco m3 Oprema

Vrhunska zvočna izkušnja

Poco m3 s svojima neverjetnima dvojnima visokokvalitetnima zvočnikoma in še Hi-Res Audio certifikatom zagotavljata zares vrhunsko zvočno izkušnjo. Za dodatno udobje pa poskrbi še 6,53-palčni zaslon FHD + 1080P, ki zagotavlja odlično kakovost slike in ponuja izjemno izkušnjo gledanja ter široko vidno polje. Na desni strani mobilnika sta tipki za glasnost in pa gumb za vklop, v katerega pa je vgrajen celo senzor za prstni odtis. To je res izjemno!

Optično branje

Ali veste, da se lahko namesto sprotnega aktivnega branja odločite za možnost pritisni in optično preberi? S tem pa se izognete napačnemu skeniranju prstnega odtisa, ki pa lahko vodi do nezaželenega odklepanja z vzorcem ali PIN kodo. 

Za več informacij o tem mobilniku pa kliknite na zgornji odebeljeni napis.

Preberite tudi naš članek mobilni telefoni za starejše.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *