Vse, Kar Morate Vedeti o Poslovnem Najemu Vozil

Poslovni najem vozil, znan tudi kot operativni leasing, je finančna rešitev, ki omogoča podjetjem in posameznikom, da najamejo vozilo ali več vozil pod ugodnimi pogoji. Avtotehna VIS ponuja to storitev z jasno določenimi mesečnimi obroki in obdobjem najema, kar strankam omogoča, da se izognejo visokim stroškom nakupa in vzdrževanja vozil. Ta model financiranja je še posebej privlačen za tiste, ki vrednostijo uporabo vozila nad lastništvom in želijo zmanjšati svoje operativne stroške.

Poslovni najem vozila Avtotehna VIS

Storitve, Ki Jih Nudi Avtotehna VIS

Avtotehna VIS svojim strankam ponuja celovit paket storitev, ki vključuje:

  • Fiksne mesečne obroke najema za celotno obdobje najema brez začetnega vložka in brez skritih administrativnih stroškov.
  • Redno in izredno vzdrževanje vozila, kar zagotavlja brezskrbno uporabo.
  • Storitve vzdrževanja pnevmatik, vključno z dodatnimi sezonskimi pnevmatikami, hrambo in premontažo.
  • Registracijo vozila in upravljanje voznega parka.
  • Nadomestno vozilo do 45 dni v primeru potrebe.
  • Storitev “Door To Door” za maksimalno udobje strank.
  • Zavarovanje vozila in 24-urno asistenco, ki zagotavlja varnost in podporo uporabnikom.

Zakaj Izbrati Poslovni Najem pri Avtotehni VIS?

Avtotehna VIS se odlikuje po svoji celoviti storitvi, ki strankam omogoča brezskrbno in varno vožnjo. S svojo ponudbo priznanih blagovnih znamk in strokovnim svetovanjem pri izbiri vozila se Avtotehna VIS uveljavlja kot zanesljiv partner za poslovni najem. Fleksibilnost in ponudba po meri sta ključna elementa, ki podjetjem omogočata, da najdejo idealno rešitev za svoje potrebe.

Vozila na Voljo za Poslovni Najem

Avtotehna VIS ponuja širok izbor vozil za poslovni najem, vključno z osebnimi vozili znamke Opel, kot so Corsa Edition, Crossland Edition, Mokka Edition Turbo, Astra Edition Turbo, Insignia Sports Tourer Business in Grandland Business Edition Turbo. Poleg tega so na voljo tudi gospodarska vozila, kot so Opel Movano Van in Combo Van, ter vozila znamk Citroën in Peugeot, ki zadovoljijo različne poslovne potrebe.

Corsa - poslovni najem vozila

Kontaktne Informacije za poslovni najem vozil

Za več informacij o poslovnem najemu vozil pri Avtotehni VIS se lahko obrnete na vodjo poslovnih najemov, Nino Mušič Radej, preko telefona na +386 (0)40 587 093 ali po e-pošti na [email protected]. Prav tako je možno obiskati njihove salone v Ljubljani, Kranju in Škofji Loki ali poklicati na brezplačno telefonsko številko 080 88 82.

Avtotehna VIS s svojo ponudbo poslovnega najema vozil predstavlja idealno rešitev za podjetja in posameznike, ki iščejo fleksibilnost, zmanjšanje operativnih stroškov in brezskrbno uporabo vozil.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *