Veterinarska postaja Celje

Veterinarska postaja Celje lahko poskrbi oziroma pomaga tudi vaši živali oziroma hišnemu ljubljenčku! Pri njih bo vaš kosmatinec zares v dobrih rokah. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili, katere storitve ponuja veterinarska postaja Celje. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem ali kliknete na https://www.zamba.si/

Zamba

Najprej vas moramo obvestiti, da se znana veterinarska postaja Celje imenuje Zamba. Najdete pa jo lahko na naslovu: Kukovičeva ulica 3. Veterinarska postaja Celje sestoji iz strokovne, delovne in predvsem izredno inovativne ekipe. Ukvarjajo pa se z operativno klinično veterino. Zaposleni ves čas sledijo sodobnim znanstvenim smernicam, se izobražujejo, v svoje delo pa vključujejo najnovejše in najbolj perspektivne diagnostike zdravljenja. Sledijo cilju, da vsak dan opravijo veterinarske storitve le najbolj kvalitetno. Slednje so na voljo po dostopnih cenah in omogočajo boljše zdravje številnim živalim. Obenem veterinarji pri delu vedno upoštevajo tudi človeški faktor, zato se pred posegi in zdravljenjem živali vedno predhodno posvetujejo in pogovorijo z lastnikom. 

Veterinarska postaja Celje

Veterinarska postaja Celje skrbi tudi za vse eksotične živali

Ste vedeli, da pri Zambi lahko oskrbijo tudi vsem eksotičnim živalim? Opravljajo namreč klinične preglede, ponujajo zdravljenje, preventivno cepljenje, kirurgijo (sterilizacijo, kastracijo, poškodbe, odstranjevanje tumorjev in drugo). Nudijo pa tudi zobozdravstvene posege, diagnostiko (pregled iztrebkov, urina, rentgen, ultrazvok in pregled krvi). Poskrbijo pa tudi za konje, saj izvajajo kupoprodajne preglede, interno medicino, korekcijo zob, mehko kirurgijo, reprodukcijo, embriotransfer, diagnostiko šepanja in še več. Naj omenimo, da se v Zambi ukvarjajo tudi z zdravljenjem rejnih živali, ki jim lahko opravijo diagnostiko, reprodukcijo, preventivno cepljenje in še kaj. Če želite preventivno cepiti vašo malo žival, jo lahko odpeljete v veterinarsko postajo Celje. Za male živali lahko poskrbijo z različnimi pregledi, zobozdravstvenimi posegi, diagnostiko, kirurgijo in še zdravljenjem preostalih bolezni. Za še več informacij pa kliknite na zgornji odebeljeni napis ali pa jim napišite sporočilo na elektronski naslov: [email protected]. Odgovorili vam bodo v najkrajšem možnem času.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *