Veterinarska ambulanta Celje

Veterinarska ambulanta Celje so ključne besede, ki jih v spletni iskalnik zelo pogosto vpišejo iskalci informacij o veterinarjih v okolici mesta Celje. Če ste ta oseba tudi vi, vam sporočamo, da ste na pravem mestu! V nadaljevanju tokratnega članka smo za vas na enem mestu zbrali nekaj najbolj pomembnih informacij o veterinarski ambulanti Celje. V kolikor želite izvedeti več informacij o tej tematiki, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Veterinarska ambulanta Celje

Zamba

Znana veterinarska ambulanta Celje se imenuje Zamba. Našli jo boste na naslovu: Kukovičeva ulica 3. Sestavlja jo strokovna, delovna in predvsem inovativna ekipa, ki se ukvarja z operativno klinično veterino. Poleg tega pa v svoje delo vključujejo tudi najnovejše in perspektivne metode diagnostike in zdravljenja (translacijska medicina). Vsakodnevno stremijo k temu, da ponujajo le najbolj kvalitetne in sodobne veterinarske storitve. Slednje so na voljo po dostopnih cenah in omogočajo boljše zdravje številnim živalim. 

Zamba

Veterinarska ekipa

Kot smo že omenili, ekipo zaposlenih sestavljajo srčni ljudje, ki si želijo, da bi živali dočakale čim daljšo življenjsko dobo. Obenem pa je njihova glavna naloga, da poskušajo poskrbeti za zdravje ter veselje živali. Veterinarji, ki delujejo v veterinarski ambulanti Celje, se redno izobražujejo in sodelujejo z različnimi univerzami. Tako ves čas gradijo, dopolnjujejo svoje znanje in pridobivajo dodatne izkušnje. Hkrati pri delu nikoli ne pozabijo na človeški faktor! Vedite, da se za najbolj optimalno zdravljenje živali (pred posegi oziroma zdravljenjem) vedno najprej posvetujejo, pogovorijo z lastnikom. Naj še poudarimo, da vse storitve izvajajo skrbno in strokovno – vsak veterinar je namreč strokovnjak za svoje področje.

Zora Kuckovic, Matej Slana, Aleksandar Plavšić, Nejc Arlič, Sara Lolič, Polona Pedežnik, Teja Rosa, Urška Kovče in Katja Lužar

Storitve

V veterinarski ambulanti Celje bodo za vašo žival poskrbeli s široko ponudbo najrazličnejših veterinarskih storitev. Kot smo že omenili, zaposleni ves čas sledijo sodobnim znanstvenim smernicam, zato bo vaša žival pri njih zares v dobrih rokah. Poskrbijo lahko za vse eksotične živali. Opravijo jim namreč lahko klinični pregled, ponujajo zdravljenje, preventivno cepljenje, kirurgijo (sterilizacijo, kastracijo, poškodbe, odstranjevanje tumorjev in še veliko več.). Nudijo pa tudi zobozdravstvene posege, diagnostiko (pregled iztrebkov, urina, rentgen, ultrazvok in pregled krvi). Odlično bodo oskrbeli tudi vašega konja ali konje! Zanje namreč izvajajo kupoprodajne preglede, interno medicino, korekcijo zob, mehko kirurgijo, reprodukcijo, embriotransfer, diagnostiko šepanja in še več. Naj omenimo, da se ukvarjajo tudi z zdravljenjem rejnih živali, ki jim lahko opravijo diagnostiko, reprodukcijo, preventivno cepljenje idr. Če želite preventivno cepiti malo žival, jo lahko odpeljete v veterinarsko ambulanto Celje. Za male živali bodo poskrbeli tudi z različnimi pregledi,  zdravljenjem različnih bolezni, kirurgijo, zobozdravstvenimi posegi, diagnostiko. 

Video svetovanje z veterinarjem

Glede na to, da se v obdobju epidemije koronavirusa tudi na Zambi držijo sprejetih ukrepov, so vam na voljo veterinarski nasveti iz udobja vašega doma. Zavedajo se, da zdravje ni večno ter samoumevno, zato lastniki v teh časih potrebujejo veterinarsko pomoč za svoje ljubljenčke. Ravno zaradi tega so v skrbi za vas in tudi vaše živali v tem obdobju prilagodili in razvili tako imenovane »veterinarske konzultacije.« V kolikor potrebujete pomoč, vam nudijo strokovno svetovanje preko spleta ali telefona. Dosegljivi so kar 24 ur na dan, vseh 7 dni v tednu! Na voljo so za vsa morebitna vprašanja o zdravstvenih težavah vaših hišnih ljubljenčkov, o higieni, prehrani, obnašanju idr. Potrudili se bodo, da vam podajo kvalitetne odgovore in vam pomagali sprejeti najboljše možne odločitve. Tako boste s skupnimi močmi spodbudili živali k popolni fizični kondiciji in odličnemu čustvenemu počutju. V tem obdobju vas torej ne bodo pustili same in bodo naredili vse za dobro počutje vaših živali. Na Facebook strani tudi odgovarjajo na živo na vaša najbolj pogosta vprašanja. V kolikor pa se bodo pojavile nejasnosti, vam svetujemo, da jih pokličete na telefonsko številko: 03 620 03 20. Hitro odzivni so tudi na elektronskem naslovu: [email protected]

Video svetovanje z veterinarjem

Za več informacij kliknite na zgornji odebeljeni napis

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *