Ugodne ploščice za kopalnico

Ugodne ploščice za kopalnico lahko kupite na različnih koncih po celotni Sloveniji. V tehničnih in drugih trgovinah, kjer se ukvarjajo tudi s prodajo keramike, boste zasledili kar veliko izbiro ugodnih ploščic za kopalnico. Vendar pa vas na tem mestu opozarjamo, da je velikokrat ugodna keramika tudi manj kvalitetna in posledično nima tako dolge življenjske dobe kot bi si vi želeli. Ravno zato pa vam bomo v današnjem članku predstavili ponudbo ugodnih ploščic za kopalnico, ki jo je za vas pripravilo družinsko podjetje Top keramika. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Ugodne ploščice za kopalnico

Akcijska ponudba omenjenega podjetja ima za vas pripravljeno široko izbiro različnih modelov notranje in zunanje keramike skozi celo leto. Ali ste vedeli, da so nekateri modeli znižani kar do -60 %? To pa je resnično ugodno! Poleg cene pa vas bo zagotovo navdušila tudi njihova kvaliteta in videz. Omenjene ploščice (italijanskih proizvajalcev) so namreč narejene iz porcelanogresa in granitogesa. Odporne so na različne poškodbe, obrabo, ne vpijajo vode in madežev idr. Vse te lastnosti pa jim omogočajo dolgo življenjsko dobo. Z rednim čiščenjem in vzdrževanjem pa jo lahko še podaljšate. 

Preberite tudi:

V ponudbi boste našli ploščice različnih dimenzij, barv, vzorcev idr. V kolikor vam je všeč videz naravnih materialov, vam predlagamo, da se odločite za nakup keramike v imitaciji lesa, kamna ali katerih drugih. 

ploščice za kopalnico

Za vas so pripravili nekoliko manjše in tudi velike dimenzije ploščic za kopalnico, in sicer: 

– 800 x 1600 mm,

– 800 x 800 mm in

– 900 x 900 mm. 

Slednje imajo največkrat tudi malce večjo debelino, ki se giblje od 11 do 12 milimetrov (pri nekaterih je možno tudi več). Kot zanimivost pa naj še omenimo, da so trenutno najdebelejše ploščice, ki so dosegljive na keramičarskem področju dosegljive, debele 25 mm. Njihova cena pa je kar precej višja od ostalih (standardnih debelin). Ugodne ploščice za kopalnico lahko sedaj preprosto izberete kar preko spleta!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *