Tonic

Tonic je gazirana, brezalkoholna pijača, ki je narejena iz naravnih sestavin najvišje kakovosti. Gre za pijačo, ki je v zadnjem času izredno priljubljena, saj se Fever Tree Indian Tonic Water več kot odlično meša s kvalitetnim ginom ali vodko.

Tonic

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o omenjeni pijači. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Mešanica nežnih rastlinskih not in izvirske vode z visokokakovostnim kininom

Ta tonic predstavlja zares odlično mešanico nežnih rastlinskih not in izvirske vode z visokokakovostnim kininom. Vsebuje pa še trsni sladkor, izvirsko vodo, citronsko kislino, naravne arome in že omenjeni naravni kinin. Tako je mojstrom uspelo ustvariti odlično naravno krepčilo z edinstvenim čistim okusom in božansko aromo.

Tonic Fever Tree

Naj poudarimo, da so vse sestavine uravnotežene do popolnosti, saj se tako lahko izrazi okus najboljšega gina ali vodk. Omenjena pijača ima vrhunski okus tudi kot samostojni napitek. Izdelek namreč ne vsebuje umetnih sladil, ojačevalcev okusa ali kakršnih koli sredstev za konzerviranje. Če se boste odločili za nakup, vam svetujemo, da ga opravite preko spletne trgovine eVino. En paket vsebuje 8 x 0,5l. Minimalna enota za nakup omenjenih tonikov v spletni trgovini je en paket. Zanj boste odšteli 22,24 evrov. 

#1 Top trending tonic water in #1 Best selling tonik water

Nazadnje naj še poudarimo, da so v letu 2020 prejeli kar dve pomembni nagradi, in sicer: nagrado za #1 Top trending tonic water in #1 Best selling tonik water. Slednjo so prejeli že šesto leto zapored.

TonicFever Tree - Indian

Predlagamo vam, da si tudi vi privoščite ta napitek in to brez slabe vesti! Verjamemo, da vas bo navdušil njegov okus! Hitro kliknite na zgornji odebeljeni napis in opravite spletni nakup. Na tem mestu pa vas vabimo, da si ogledate še ostalo ponudbo različnih alkoholnih ali brezalkoholnih napitkov, ki so jih pripravili za vas. Ne pozabite, da so pri eVinu tudi vsakodnevne akcije, ki jih lahko izkoristite!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *