Tečaj za DJ-a

Tečaj za DJ-a lahko od sedaj naprej v Sloveniji opravljajo tudi vaši najmlajši nadobudneži. V DJ akademiji namreč ponujajo strokovno izobraževanje in svetovanje na področju glasbe ter novih tehnologij. Tečaj za DJ-a je program, ki bo vašega otroka preko vrtenja priljubljenih skladb popeljal v spoznavanje ritmičnih struktur, glasbene teorije in celo matematike ter zgodovine in fizike. 

Tečaj za DJ-a

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o omenjeni tematiki – tečaj za DJ-a. če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da se še naprej družite z nami ob prebiranju besedila. Za vas smo na enem mestu zbrali najbolj pomembne informacije o tej tematiki. 

Lahko vaš hobi postane vaša služba?

Ukvarjati se z glasbo je zelo lep hobi. Nekaterim pa glasba predstavlja celo službo. Na akademiji za glasbo Alphawave je tako zaposlenih veliko izkušenih strokovnjakov s področja glasbene produkcije v Sloveniji. Slednji svoje vrhunsko znanje dokazujejo z izjemnimi rezultati znotraj slovenske scene, uveljavljajo pa se tudi na svetovni glasbeni sceni. Med zaposlenimi na DJ akademiji so med drugim tudi naslednje osebe: Blaž Vrečko, Martin Vezjak in Gašper Šantl. Ravno slednji je zelo dobro poznan vsem, saj je z Zalo Kralj leta 2019 zastopal Slovenijo na Eurosongu (uvrstila sta se tudi v finale). Trenutno na akademiji vodi modul Music Business ter Mixing tips in predava o pomembnih detajlih, ki skreirajo skladbo.

DJ šola

Organizirani tečaj za DJ-a v akademiji Alphawave

Naj poudarimo, da je na akademiji Alphawave organiziran tečaj za DJ-a. Slednji poteka v prav posebni DJ šoli, ki jo lahko obiskujejo otroci stari med 10 in 12 let. Tečaj za DJ-a je primeren za popolne začetnike na tem področju in pa tudi za vse tiste, ki želijo zanimanje za glasbo nadgraditi ter poglobiti svoje znanje o miksanju (tehnikah, različnih glasbenih efektih). Poleg tega bodo vaši otroci spoznali še zanimivo življenje in svet DJ-a, njegovo delo, nasvete in trike za pripravo glasbenega miksa ter izvedbo zanimivega, nepozabnega nastopa. Naj še enkrat poudarimo, da bo ta šola otroke seznanila z vsemi segmenti kreativnega vrtenja glasbe ter jih skozi različne dejavnosti peljala po področjih, ki so z glasbo povezani v najširšem smislu. Šola bo otrokom postavila trdne temelje za prihodnje ustvarjanje v glasbenem svetu, saj bo vsem udeležencem odprla nov pogled na poslušanje, dojemanje in predvsem na ustvarjanje glasbe. Njihovi »inštruktorji«  se bodo potrudili, da bodo preko te šole razvili in dodatno spodbudili skrito umetniško žilico. Ob koncu bodo tako vaši otroci pripravljeni samostojno odvrteti svoj miks. Strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali še pri nakupu opreme, skupaj z njimi pa boste poskrbeli za kvalitetno ter ugodno rešitev. Če so vaši otroci samo radovedni, kako izgleda sploh tečaj za DJ-a, vam svetujemo, da jim pripeljete na brezplačen obisk enega srečanja. Takrat bo vaš otrok spoznal mentorje, se udomačil v prostoru in začutil utrip DJ šole. To priložnost zares mora izkoristiti!

Vpišite vašega otroka

Nazadnje na povzamemo, da bodo na omenjeni akademiji svoje mesto našli vsi tisti, ki si želijo pridobiti kvalitetne in predvsem zelo pomembne, bistvene kompetence za uspešno delo, razvoj, ustvarjanje v sodobni glasbeni industriji. V kolikor se tudi vaš otrok neizmerno želi preizkusiti v miksanju skladb, vam predlagamo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis in mu pomagate pri prijavi oziroma vpisu v akademijo. Pomagajte svojim najmlajšim pri uresničitvi sanj, saj vam bodo zagotovo zelo hvaležni.

Organizirani tečaj za DJ-a v akademiji Alphawave

Vpišite vašega otroka (starost od 10 do 14 let) v DJ šolo. Obiskuje jo lahko od oktobra do junija. Cena mesečnega obiska pa znaša le 49 evrov. Verjamemo, da se bo vaš otrok zagotovo naučil veliko novega, pridobil pa bo tudi nove DJ prijatelje. Kar naenkrat pa boste tudi presenečeni in predvsem navdušeni tudi nad kreativnostjo, ki jo premore otrok. 

Sedaj pa hitro kliknite na zgornji odebeljeni napis!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *