Tablete proti bolham za pse

Tablete proti bolham za pse predstavljajo odlično inovativno aktivno učinkovino afoksolaner. Ta se uporablja izključno v veterinarski medicini. Tablete proti bolham za pse predstavljajo zdravilo, ki učinkuje tudi proti klopom. Kupite jih lahko v obliki slastnega priboljška z okusom govedine. Zdravilo deluje izjemno hitro, saj bolhe ubije še preden le-te izležejo jajčeca. Tako je vaše bivališče zaščiteno pred razvojnimi oblikami bolh. Ste vedeli, da za popolno zaščito pred bolhami in klopi zadošča že en sam priboljšek na mesec?

Tablete proti bolham za pse

Ja, prav ste prebrali. Zaščita proti bolham deluje vsaj 5 tednov, proti klopom pa do 1 mesec. Tablete proti bolham za pse so zelo učinkovite tudi proti klopom in s klopi prenosljivimi boleznimi. Zdravilo odlikuje izjemna varnost za pse in njihove lastnike. Ker je zdravilo v podkožju, niste niti vi, niti vaši otroci nikoli v stiku z učinkovino. Naj še izpostavimo, da je zdravilo še posebno primerno za alergike in pse s kožnimi obolenji. Prav tako velja omeniti, da dež, plavanje in šamponiranje nimajo nikakršnega vpliva na njegovo učinkovitost.

Nakup tablet za pse proti bolham preko spleta

Če bi tudi vi želeli kupiti te odlične tablete proti bolham za pse, vam svetujemo, da pokukate v spletno trgovino veterinarske ambulante Zamba. Za pse (20-25kg) lahko kupite tablete Nexgard. Te so sedaj na voljo za 14,30 evrov. Naj še omenimo, da je to zdravilo primerno za uporabo v veterinarski medicini na veterinarski recept.

Nakup tablet za pse proti bolham preko spleta

Na omenjeni spletni strani lahko najdete še druge proti bolham in klopom, ki so primerne za pse. Narejene so kot okusen priboljšek za zaščito psov pred zajedalci. Psu jih lahko dajete s hrano ali brez nje. To je zelo enostavno in priročno za lastnike, ki imajo težave pri nanašanju zdravil proti parazitom, ki se dajejo na kožo. Primerne so za lastnike, ki s težavo dajejo psom tablete. Naj še omenimo, da se pse lahko boža in ljubkuje takoj po tretiranju zdravila, kar je predvsem odlično za družine z majhnimi otroki. Prav tako je tovrstno zdravljenje idealno za pse, ki pogosto plavajo, se kopajo ali šamponirajo. Izredno hitro so vidni hitri rezultati delovanja na bolhe in klope.

Bravecto žvečljive tablete

Za svoje štirinožne kosmatince lahko naročite tudi Bravecto žvečljive tablete. Slednje ponujajo zaščito proti bolham, klopom in garjam. Ne zagotavljajo pa zaščite pred notranjimi zajedavci ali srčnimi glistami. Bravecto je ena okusna žvečilka, ki vašemu psu nudi 3-mesečno zaščito. Pes potrebuje letno le 4 odmerke tablete. Kot previdnostni ukrep je potrebno navesti, da te tablete niso primerne za mladičke, mlajše od 8 tednov, ali za pse, ki tehtajo manj kot 2 kg. Bravecto pa se lahko povsem varno uporablja pri brejih psičkah.  Za več informacij ali nakup pa kliknite na zgornji odebeljeni napis. Opravite nakup še danes. Vaš pes vam bo hvaležen!

Bravecto žvečljive tablete

Pogosta vprašanja

Kakšne so prednosti uporabe tablet proti bolham za pse?

Tablete proti bolham za pse ponujajo več prednosti:

  • Hitro delovanje: Bolhe ubijejo še preden izležejo jajčeca, kar pomaga preprečevati nadaljnjo infestacijo.
  • Dolgotrajna zaščita: En odmerek zagotavlja zaščito proti bolham do 5 tednov in proti klopom do 1 meseca.
  • Varnost: Izjemna varnost za pse in njihove lastnike, saj ni neposrednega stika z učinkovino.
  • Primernost za občutljive pse: Idealno za pse z alergijami in kožnimi obolenji.
  • Vodoodpornost: Učinkovitost zdravila ni zmanjšana zaradi dežja, plavanja ali šamponiranja.

Kako pogosto je treba dati psu tableto proti bolham?

Za popolno zaščito pred bolhami in klopi zadošča en odmerek tablet na mesec. To zagotavlja neprekinjeno zaščito in preprečuje razvoj in razmnoževanje bolh ter klopov v bivalnem okolju.

So tablete proti bolham primerne za vse pse?

Tablete proti bolham so na splošno primerne za večino psov, vendar obstajajo določene omejitve. Niso primerne za mladičke, mlajše od 8 tednov, ali za pse, ki tehtajo manj kot 2 kg. Prav tako je priporočljivo posvetovanje z veterinarjem pred uporabo, zlasti pri brejih psičkah ali psih z obstoječimi zdravstvenimi težavami.

Kako uporabljati tablete proti bolham in klopom?

Tablete so narejene v obliki priboljška z okusom govedine, zato jih je enostavno dajati psom, ne glede na to, ali se dajo s hrano ali brez nje. Pomembno je, da psu zagotovite celoten odmerek, kot je priporočeno, da zagotovite najboljšo možno zaščito proti parazitom.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *