Strašilne pištole

Strašilne pištole slišijo tudi na ime plašilne pištole. Oba izraza pa imata enak pomen. Gre namreč za orožje, ki ga lahko od sedaj naročite kar preko spletne trgovine Maxairshop. Pri njih so na voljo različni modeli tovrstnih pištol. Njihovo ponudbo si lahko ogledate kar preko spleta, in sicer s klikom na zgornji odebeljeni napis. Še prej pa vas prijazno vabimo, da prebere tokratni članek. V nadaljevanju vam bomo namreč predstavili najbolj prodajane strašilne pištole, ki so na zalogi v omenjeni spletni trgovini. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Strašilne pištole

Še preden vam predstavimo najbolj prodajane strašilne pištole, vam sporočamo, da so v trgovini Maxairshop pištole razdeljene v 4 osnovne kategorije, to so: plinske, električne, vzmetne in revolverji. Pri njih lahko poleg omenjenih pištol najdete in kupite še električne, ostrostrelske, vzmetne, GBB in zbirateljske puške. Na voljo pa je tudi velika izbira dodatkov za airsoft replike: nabojniki, optika, luči in laserji, dušilci zvoka, granate, nogice, sprednje ročke in drugo. Vedite, da so v njihovi ponudbi za nadgradnjo in popravila pušk ter pištol še notranji in zunanji deli, montaže, merki in drugi deli. 

Blow TR 17 9mm P.A.K.

Najprej vam predstavljamo plašilno pištolo Blow TR 17 9mm P.A.K. Gre za kovinsko pištolo, ki uporablja 9mm P.A. razpočnike. Plašilka ima “top fire” sistem, ki pline izstreli na vrhu cevi. Spredaj skozi ustje cevi pa ni izhoda plinov. Pištola je v celoti narejena iz kovine, po teži enaka pravi in ima enak sistem delovanja. V nabojniku je prostora za 18 nabojev, sprožilec pa ima klasično 1 in 2 stopenjsko delovanje. Ob nakupu tega izdelka boste zraven prejeli še plastičen pištolski kovček in še 1 leto garancije. Zanjo pa boste v omenjeni spletni trgovini odšteli 119, 90 evrov. 

Blow TR 17 9mm P.A.K.

Blow F92 Matte Chrome 9mm P.A.K.

Kot drugo pištolo vam predstavljamo tako imenovano »plašilko« – Blow F92 Matte Chrome 9mm P.A.K. Gre za kovinske polavtomatske strašilne pištole, ki imajo sistem »top fire«. Pištola je v celoti narejena iz kovine, po teži in sistemu delovanja pa je enaka pravi. V nabojniku je (tako kot pri zgornjem modelu) prostora za 18 nabojev, sprožilec pa ima klasično 1 in 2 stopenjsko delovanje. Cena te pištole znaša 109,90 evrov. 

Blow F92 Matte Chrome 9mm P.A.K. Strašilne pištole

Blow TR 17 Fume 9mm P.A.K.

Med najbolj prodajane strašilne pištole pa sodi tudi model Blow TR 17 Fume 9mm P.A.K. To je kovinska polavtomatska plašila pištola, ki ima »top fire« sistem. Glede nabojev in delovanja je podobno kot pri zgornjih dveh modelih. Zanjo pa velja tudi to, da lahko s pirotehničnim adapterjem izstreljuje signalne rakete (vendar to ni priloženo v kompletu). Če bi želeli opraviti nakup tega izdelka, morate priložiti potrdilo polnoletnosti! Sicer pa boste v kompletu prejeli še plastičen pištolski kovček in 1 leto garancije. 

Blow TR 17 Fume 9mm P.A.K.

Nazadnje moramo poudariti, da so preizkus vseh naštetih izdelkov, vključno z vsemi meritvami, opravili na naključnem izdelku in ni kopiran iz paketa ali drugega spletnega mesta.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *