Stojalo za razkužilo za roke

Stojalo za razkužilo za roke je v današnjih časih zelo pomemben pripomoček, ki mora biti tako na delovnem mestu kot tudi na javnih mestih. Še posebej letošnje leto je močno zaznamoval novi Korona virus (Covid-19), ko smo se ljudje še toliko bolj začeli zavedati, kako pomembna je osebna higiena oziroma skrb za nas same. Ravno iz tega razloga se je povečala uporaba zaščitnih mask in razkužil za roke. Nekatera razkužila so delodajalci nastavili kar na mize ali druge police, da bi s tem opomnili delavce na redno razkuževanje. Vendar pa so pri tem pozabili, da je razkužilo na takšnih mestih dosti manj opazno. Stojalo za razkužilo za roke je zato nujno potreben element, ki mora biti pri vhodu in izhodu v vsak večji ali manjši prostor. Višina tega stojala je namreč ravno pravšnja, da opomni vsakogar, ki pride mimo, na redno razkuževanje. 

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili stojalo za razkužilo za roke, ki so ga za vas pripravili v podjetju Biosinhron. Vljudno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Stojalo za razkužilo za roke

Stojalo za razkužilo za roke je narejeno iz kakovostnega jekla, ki je prašno lakirano. Je zelo moderno in opremljeno s snemljivim majhnim stojalom za dezinfekcijo rok. Slednjega je možno pritrditi ločeno na stojalo ali pa na zid. To je odvisno od vaših želja in prostorskih zmožnosti. Nekoliko manjše stojalo za razpršilnike je možno kupiti tudi posamezno. Naj še omenimo, da je veliko stojalo opremljeno s snemljivo ploščo za nanašanje poljubnih nalepk, ki pa žal niso priložene. Pa naj na tem mestu predstavimo še specifične značilnosti oziroma karakteristike stojala. Gre za to, da je zelo moderno oblikovano, izdelano je iz galvanizirane pločevine in (kot že rečeno) kakovostno prašno lakirano v srebrni barvi RAL 9006 (to je enostavna ročna montaža, ki je narejena brez orodja). Na stojalu je tudi ploščica za oglaševalske namene oziroma za navodila pri razkuževanju. Bazna plošča zagotavlja stabilnost. Naj še omenimo, da je stojalo prilagojeno za standardne plastenke 500 ml. Za omenjeno stojalo boste odšteli samo 79,30 evrov. Verjemite, vaši sodelavci vam bodo resnično hvaležni! Poleg tega pa boste hvaležni tudi sami sebi, saj boste s stojalom poskrbeli za svojo varnost in varnost vaših zaposlenih. 

Stojalo za razkužilo za roke

Predlagamo vam tudi, da v teh časih priskrbite dovolj zaščitnih mask. Dosti manj verjetno je namreč, da se virus ne bo tako intenzivno razširil, če bodo vaši zaposleni redno in pravilno uporabljali maske. Poleg tega pa vam svetujemo, da poskrbite za dovolj močno razkužilo, saj boste le tako uničili vse bakterije, bacile in viruse, ki se sicer prenašajo iz roke v roko. 

Ostanite zdravi in redno skrbite za svoje zdravje ter zdravje vaših bližnjih. Priporočamo vam, da za boljši imunski sistem uživate dovolj sadja in zelenjave ter se (kolikor je le mogoče) gibate v naravi. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *