Sokovi

Sokovi so aktualna pijača skozi vse letne čase, najbolj pa se priležejo poleti, ko ozračje doseže zares visoke temperature. So brezskrbna pijača, saj ne vsebujejo alkohola in si jo lahko privoščimo res kadarkoli. Za povrh pa je primerna za vse starostne skupine. Če vas zanima več o sokovih, kako so le ti pripravljeni in ostale zanimivosti, vas vabim, da nadaljujete z branjem.

Sokovi

Sokovi so najbolj priljubljena brezalkoholna pijača, saj so sladki, osvežilni in ne vsebujejo mehurčkov oziroma dodanega ogljikovega dioksida, ki marsikomu uničijo okus pijače. Sokovi so primerna osvežitev za kadarkoli, kjerkoli že ste. Z njimi pa pridobite tudi mnogotere vitamine, ki so že prisotni v sestavinah sokov, ali pa so sokovom dodani.

Omenjeno pijačo pridobivamo s stiskanjem svežega sadja. Različni sokovi pa se ločijo glede na vrsto sadja. Tako poznamo jabolčni sok, jagodni sok, hruškov sok, marelični sok, breskov sok, borovničev sok in grozdni sok. Vsi omenjeni sokovi pa so izjemno priljubljeni tudi za mešanje raznoraznih cocktailov. V nadaljevanju vam predstavljamo najbolj priljubljene znamke sokov v Sloveniji.

Sola

Sola je znamka, ki v osnovi navdušuje s svojimi osvežilnimi ledenimi čaji mnogoterih okusov. Ne izdelujejo pa samo ledenih čajev, ampak so veliki mojstri tudi pri stiskanju in izdelovanju sokov. Med okusi sokov znamke Sola so vam na voljo Multi Sola, ki je mešanica sadnih sokov. Sem spadajo tudi sokovi z okusom jabolka, pomaranča, borovnica z grozdjem in isotonic z okusom citrusov. 

Sola borovnica

Najbolj priljubljeni sok znamke Sola je Multi Sola, ki združuje devet sadnih okusov. Ti so pomaranča, limona, ananas, belo grozdje, marakuja, marelica, banana, mango in guava. Sok je shranjen v embalažah z volumnom 0,5 L in 1,5 L. Sok ne vsebuje alkohola in je tako na voljo vsem generacijam. Vsebuje pa pester nabor različnih vitaminov in mineralov, ki skrbijo za naše zdravje in boljše počutje.

Frupi

Frupi je znamka, ki izdeluje naravne sadne sirupe z ljubeznijo, uporabniki pa so nad njimi navdušeni. Znamka nosi že več kot 55-letno tradicijo in je s svojimi sadnimi sirupi navdušila že kar tri generacije uporabnikov. Vodilo podjetja pri vsakodnevnem delu je zbiranje le najboljših sadežev v želji zadovoljevanja potreb svojih potrošnikov.

Frupi

Naravni sirupi oziroma sokovi znamke Frupi prihajajo v različnih okusih. Ti so bezeg, malinovc, pomaranča in gozdni sadeži. Naravni sirupi znamke Frupi so izjemno priljubljeni zato, ker se uživajo mešani z vodo in tako vedno poskrbijo za ravno pravo osvežitev, saj lahko intenzivnost okusa soka regulirate sami.

Fructal 

Sokovi znamke Fructal so najbolj priljubljeni sokovi v Sloveniji. Ne samo, da jih poznamo, ampak tudi uživamo v njih prav vsi Slovenci. Na voljo so vam različni pestri okusi sadnih sokov znamke Fructal. Mednje spadajo sokovi z okusom jabolko, pomaranča, marelica, ananas, črni ribez, borovnica, jagoda, hruška, breskev. Družini sadnih sokov Fructal pa sta se pred kratkim pridružila tudi limonada in malinada, ki prihajata v omejeni izdaji. Ste ju že poizkusili?

Fructal

Fruc

Fruc je znamka sokov, ki združuje naravne, osvežilne in brezalkoholne pijače mnogoterih okusov. Imajo od 10 % do 30 % sadni delež. Na voljo je v embalaži z volumnom 0,5 L ali 1,5 L. Omenjeno živilo ne vsebuje konzervansov. Na voljo je v več različnih okusih. Ti so limona, tropski sadeži, črni ribez, pomaranča, limonada, korenček. 

Fruc

Kam ponje

Vse omenjene pijače so vam na voljo na spletni strani Rundasekunda, kjer vas čaka pester nabor različnih sadnih okusov. Sokovi so odlična izbira za vsako priložnost, saj so brezalkoholni in ravno prav osvežilni, podajo pa se prav k vsaki hrani. Vse omenjene znamke skupaj ponujajo mnogo različnih okusov, zato smo prepričani, da se v spletni trgovini Rundasekunda najde nekaj za prav vsakega. Ste jih že poizkusili?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *