Slovenski gin

Slovenski gin po imenu Karakter lahko naročite v spletni vinoteki eVino. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o tematiki – slovenski gin, zato vas prijazno pozivamo, da nadaljujete z branjem.

Slovenski gin

Cherriot gin

Osnovo za Cherriot gin, ki je slovenski, predstavlja žitni destilat. Slednjemu pa so dodali kar 17 začimb. Naj še omenimo, da v tej alkoholni pijači prevladujejo predvsem sadne note, ki so jih pridobili z brusnicami, malinami, rdečo peso, mandlji, jabolki, hruškami in črnim ribezom. Nežnejše in bolj hlapne note pa dajejo izjemna oziroma edinstvena materina dušica, cvetovi vrtnice in limonina lupinica. Ali ste vedeli, da ima ta gin kar 40% ABV?

Cherriot gin

To pa predstavlja več kot idealno razmerje za prenos okusa kombinacije naštetih začimb. Naj še poudarimo, da je Cherriot zaradi izbire pravih, kvalitetnih sestavin in njihovega razmerja ter kontroliranega procesa destilacije tak, da ga lahko pijemo tudi čistega. Pri tem naj omenimo, da se gin navadno okuša brez kakršnega koli mešanja, in sicer na sobni temperaturi. Sicer pa se ta pijača izredno lepo meša v cocktailih ali long-drinkih. Ob zaužitju se bo v vaših ustih najprej razvil sadni okus, nato pa mu bo sledil zelo prijeten, mehak in gost občutek.

Gin BRIN

Na tem mestu vam naj predstavimo izredno priljubljeno gin BRIN novoletno kroglico za na smrekico. Slednja je lahko zelo izvirno in lepo darilo ob novem letu. Z njo pa lahko okrasite vašo smrekico, saj bo tako zasijala v odtenkih gina. Sestavljajo ga: brinove jagode, koriander, kardamom, korenika angelike, bezeg, akacija, limona, pomaranča in še mandlji. Vsebuje pa kar 43% alkohola. Za eno bunkico boste v omenjeni vinoteki odšteli 5,50 evrov.

Gin BRIN

Prihranite svoj čas za iskanje dolgočasnih, neuporabnih izdelkov. Ob novem letu podarite svojim bližnjim unikatno bunkico s slovenskim ginom! Nad takšnim darilom bodo zagotovo navdušeni. Saj veste kako pravijo: »Manj je več.«

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *