Silvestrovanje v termah 2024

Silvestrovanje 2024 v termah bo poskrbelo za nepozaben prestop iz starega leta v novo leto. Odpravite se v Terme in uživajte v paketih, ki jih ponujajo.

Silvestrovanje v termah bo nedvomno ena izmed boljših odločitev za preživljanje novega leta. Za vas smo zbrali nekaj najpomembnejših informacij za silvestrovanje v termah.

Pripravite se na nepozaben vstop v novo leto s plesom, zabavo in termalnimi užitki! Posebna novoletna ponudba velja od 29. decembra 2023 do 2. januarja 2024. Če rezervirate svoje bivanje do 30. novembra, dobite kar 15% FIRST MINUTE popust!

Možnosti Namestitve

Izbirate lahko med dvema luksuznima hoteloma s štirimi zvezdicami: Zdraviliški dvor in Rimski dvor. V hotelu Zdraviliški dvor stane tridnevni paket s polpenzionom 600 €, vendar samo 510 €, če rezervirate do konca novembra. Za vsak dodatni dan bivanja je cena 94 € ali 79,90 € s popustom. V hotelu Rimski dvor je tridnevni paket s polpenzionom 660 €, oziroma 561 € s FIRST MINUTE popustom, medtem ko vsak dodatni dan stane 98 € ali 83,30 € s popustom. Cene so navedene v EUR za eno osebo v dvoposteljni sobi in vključujejo DDV.

Kaj je Vključeno v Paketu?

Paket prinaša številne ugodnosti, ki bodo naredile vaše praznovanje še posebej prijetno. Silvestrovo boste lahko proslavili z gala večerjo ob živi glasbi v Restavraciji cesarja Ferdinanda, kjer boste ob večerji nazdravili s kozarcem penečega vina. Prvi dan novega leta boste lahko uživali v posebni novoletni večerji, poznem zajtrku in številnih presenečenjih. Poleg tega paket vključuje neomejeno kopanje v termalnem bazenskem kompleksu, prost vstop v fitnes center, uporabo kopalnega plašča in copat ter neomejen dostop do interneta.

Dodatne Ugodnosti in Popusti

Za otroke imamo posebne ugodnosti: otroci do dopolnjenega 6. leta bivajo brezplačno, če so v sobi z dvema odraslima, medtem ko otroci do 12. leta prejmejo 50% popust. Poleg tega ponujamo še dodatne popuste in ugodnosti v Wellness centru Amalija in Medicinskem centru Valetuda.

Obvezna Doplačila

Upoštevati je treba še nekaj obveznih doplačil, kot so turistična taksa, ki znaša 2,5 € na osebo na dan, prijavnina 3 € za osebe nad 14 let in možnost parkiranja v garaži za 8 € na dan.

Ne zamudite te priložnosti za nepozabno novoletno praznovanje! Za dodatne informacije ali rezervacije se obrnite na nas.

Silvestrovanje v termah 2024

3 Comments
    1. Hvala za vaše mnenje Teja.
      Veseli smo, da ste uživali in lepo silvestrovali v termah!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *