Set za nohte

Set za nohte je vse, kar potrebujete za urejene in zdrave nohte! V nadaljevanju današnjega članka vam bomo predstavili edinstveni Gelish set za nohte Coscelia. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Set za nohte

Kaj vse vsebuje set za nohte?

Ste se tudi vi naveličali dragih in dolgotrajnih obiskov manikerja? Od sedaj naprej lahko salon za manikuro ustvarite kar doma. To lahko storite preprosto in hitro. Vse kar potrebujete je nepogrešljivi set za nohte, ki vsebuje vse za nego nohtov. Tako boste poskrbeli, da bodo vaši nohti vedno zapeljivi. Na tem mestu vam predstavljamo 13-delni začetni set za nohte, ki vključuje bistvene izdelke. Slednji pa vam bodo pomagali pri manikuri z gelish lakom. V paketu boste prejeli naslednje elemente: 1 x LED/UV lučko, 1 x LED/UV trajni nadlak 8ml, 1 x LED/UV trajni podlak 8ml, 4 x LED/UV trajni barvni lak 8ml, 1 x pilica za nohte, 2 x Barvne nalepke za nohte in še 3 x šablona za nohte. To je prav vse, kar potrebujete za urejene nohte!

LED/UV LUČKA

Pa naj vam še malce bolj natančno predstavimo LED/UV lučko. Slednja z močjo 36 W omogoča izredno hitro sušenje UV in LED lakov. Ima kar 18 UV LED žarnic z dolgo življenjsko dobo do 50.000 ur. To pomeni, da boste pripomoček lahko uporabljali zares dolgo. Poleg tega ima vgrajen tudi senzor. Ta zazna roko v napravi in jo avtomatsko vklopi ali pa izklopi. Na nadzorni plošči so digitalni zaslon za prikaz časa ter predhodno nastavljeni časovniki, in sicer za 30, 60 in še 99 sekund.

LED/UV LUČKA

Če se boste odločili za nakup tega praktičnega pripomočka, boste s tem prihranili tudi precej časa. Ker je obstojnost večine navadnih lakov slaba, je za nenehno urejanje potrebno veliko časa. Z LED/UV trajnimi laki boste to težavo zagotovo odpravili, saj je za sušenje laka potrebnih le 30 sekund pod lučko. Izredno prekrivne barve pa omogočajo obstoj in pa sijaj tudi do 3 tedne. To je zares super novica! Kot smo že omenili, komplet vsebuje 2 osnovna (podlak in nadlak) in še 4 barvne lake za nohte (karamelna, rdeča, pink, roza z bleščicami). Glede na vaše kombinacije oblačil izberite najbolj primernega. COSCELIA LED/UV-trajni lak za nohte bo poskrbel, da bodo vaši nohti tedne sijoči in obstojni (tudi do 3 tedne) – brez prask ali krušenja laka. Idealna viskoznost ali gostota pa vam bo omogočala tanek nanos laka. Zagotovite si torej sijaj in obstojnost tudi do 3 tedne!

Spletni nakup v Pingo Shopu

Če smo vas v tokratnem članku prepričali z omenjenim setom za nohte, potem vam svetujemo, da tudi vi naročite svojega. To lahko storite hitro in enostavno. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in že v naslednjem trenutku se boste znašli v spletni trgovini Pingo shop. Izberite set za nohte in kliknite na oranžen okvirček – kupi. Nato ustrezno izpolnite vse zahtevane podatke in opravite nakup. Komplet vam bodo brezplačno dostavili na vaš dom! Glede na to, da je omenjeni set za nohte trenutno znižan, boste zanj odšteli kar 40 % manj. Ta 13-delni komplet lahko kupite že za 38,99 evrov! Trenutno je na zalogi le še 11 artiklov, zato ne čakajte predolgo.

Set za nohte

V spletni trgovini Pingo Shop pa si oglejte še ostale izdelke, pripomočke, oblačila, ki so jih pripravili za vas. Ker se bliža zimski čas, vam svetujemo, da si zagotovite svoj grelec rok in nog. Slednji je namreč nepogrešljiv ob hladnih večerih. Poleg tega naročite tudi svoje podložene pajkice, ki vam bodo zagotovile, da vas nikoli več ne bo zeblo! Z njimi se lahko brez zadržkov odpravite tudi po mestnih ulicah.

Set za nohte
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *