Servis koles Celje

Servis koles Celje vam ponuja servis različnih koles. V kolikor potrebujete kvaliteten servis koles v Celju, vam predlagamo da se obrnete na podjetje natekmi.si. V začetku smo priložili povezavo, kjer se nahajajo vse potrebne informacije o servisu koles v Celju. Glede na letni čas imate na voljo različne možnosti servisiranja.

V začetku sezone in med njo se največkrat opravijo redni servisi, kjer zamenjamo obrabljene dele. V tem primeru se največkrat na servisu koles Celje pojavijo potrebe po menjavi ketne in zadnjih zobnikov, “bovdnov”, zajl za menjalnike in bremze, menjavo plaščev in zračnic.

Po koncu sezone vam predlagamo, da temeljito operete svoje kolo, ter mu namenite generalni servis. Na takšnem servisu bodo iskušeni serviserji poskrbeli za podmazovanje vseh ležajev, splošen pregled kolesa, centriranje menjalnika, bremz…

Za servis kolesa potrebujete namensko orodje, ki ga doma najverjetneje nimate. Prav tako različne komponente na kolesu potrebujejo različno moč zategovanja navojev. Brez znanja im moment ključev lahko na vašem kolesu naredite veliko več škode, kakor koristi.

Zato vam predlagamo, da obiščete servis koles Celje in se pripravite na vaše nove podvige s kolesom!

Servis koles Celje
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *