Rokavice za pilates

Rokavice za pilates

Iščete rokavice za pilates, s pomočjo katerih boste poskrbeli za kvalitetno izvedbo vseh vaj. Čemu rokavice sploh služijo in kdo jih uporablja? Rokavice lahko uporabljate med vadbo pilatesa in vadbo ostalih podobnih “disciplin”. Največkrat rokavice za pilates najdemo tudi pri vadbi yoge.

Rokavice boste uporabljale vse tiste, ki želite boljši oprijem s tlemi. Največkrat pa se uporabljajo v kombinaciji z nogavicami za pilates. Protizdrsne rokavice bodo tako poskrbele, da boste lepo izgledale in hkrati poskrbele za oprijem. V kolikor se zanimate za rokavice, vam predlagamo, da v kompletu izberete tudi nogavice.

S pomočjo različnih barvnih kombinacij si boste lahko izbrale barve, ki vam najbolj ustreza. Različne oblike gumjastih krogcev na spodnjem delu rokavice za pilates bodo poskrbele za lepoto ne glede na to, iz katerega zornega kota si boste rokavice ogledale. Prepričani smo, da je pomebno, da tudi med pilatesom izgledate in delujete urejeno.

Tako kot si lahko ogledate na spodnji sliki ali na spletni strani, ki smo jo priložili na začetku našega članka, so rokavice za pilates na notranji strani oblikovane v elegentni obliki, ki ima s podlago enakomeren stik

Na srečo imamo v Sloveniji podjetje, ki rokavice načrtuje in izeluje v Sloveniji. Tako boste s kvalitetnimi oblačili preživeli kvalitetno izkoristen prosti čas. Na spletni strani ocococolors.com, si lahko pogledate celotno njihovo ponudbo na področju dodatkov za yogo, pilates, ples… Da gre za kvalitetne izdelke dokazuje tudi dejstvo, da njihove produkte uporabljajo znane domače ikone na tem področju.

Predlagamo vam, da se za več informacij obrnete na njih preko kontaktnega obrazca na strani ali pa jih kar pokličete na njihovo telefonsko številko!

rokavice za pilates
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *