Renault prodajalci

Renault prodajalci so tista podjetja, ki se uvarjajo s prodajo novih vozil znamke Renault. V kolikor razmišljate o nakupu svojega novega vozila in se zanimate za Renaultovega prodajalca ste na pravem mestu. Renault prodajalci vam poleg znamke Renault lahko ponudijo tudi vozila Dacia in Nissa.

Renault prodajalci

V začeku našega članka se nahaja povezava do renaultovega prodajalca, ki je v preteklih dveh letih v Sloveniji prodal največ novih vozil Renault. Slovenija je majhna država in za nakup novega vozila se je smiselno zapeljati nekaj 100 kilometrov in izbrati vozilo pri najboljšem Renault prodajalcu.

Izkušena ekipa prodajnih svetovalcev vam bo pri nakupovanju stala ob strani in vam pomagala pri izbiri pravega modela za vaše vsakodnevne potrebe. Pomagali vam bodo tudi pri izbiri dodatne opreme in motorja. Ker je v zadnjem času vedno večje povpraševanje po bencinskih motorjih vam predlagamo, da že pred obiskom Renaultovega prodajalca v Celju preverite glavne razlike bencinskih in diszelkih motorjev na dolgi rok.

Z vami bodo predelali vsa vaša prašanja in dileme, ki se ob nakupu zagotovo pojavijo prav vsakemu. V kolikor želite se lahko dogovorite tudi za odkup vozila.

V salonu vam ponujajo odkup rabljenih vozil v Celju. Vozilo bodo pred odkupom pregledali in vam glede na ohranjenost vozila ponudili ponudbo za odkup. Dogovorjen znesek vam izplačjo oziroma ga uporabite ob nakupu novega vozila. Nudijo vam odkup vseh vrst in znamk avtomobilov.

V kolikor dnevno ne opravite veliko kilometrov je navrjetneje boljša izbira bencinski motor. Nekateri modeli vam ponujajo tudi hibridno kombinacijo in električni pogon.

Renault prodajalci vam pri ogledu novih vozil svetujejo tudi glede financiranja, vzdrževanja in seveda zavarovanja. Seznanili vas bodo z aktualnimi ugodnostmi pri nakupu vozila, ki jih določa Renault in se nekajkrat letno spreminjajo.

Predlagamo vam, da se po izbiri svojega modela (ali dveh potencialih), dogovorite tudi za testno vožno izbranega modela. Tako boste lahko preizkusili njegove vozne lastnosti in vse ostale dele vozila.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *