Registracija vozil

Registracija vozil je poleg sklenitve zavarovanja za vaše vozilo zelo pomembno opravilo, ki ga morate opravite. Registracija vozil je neke vrste vpis podatkov o prevoznem sredstvu, lastniku tega prevoznega sredstva in vpis registrske oznake v evidenco registriranih vozil. Vsakemu registriranemu jeklenemu konjičku je potrebno izdati prometno dovoljenje za tisti čas, ko je veljaven tehnični pregled in ko so poravnane vse predpisane obveznosti. Ta storitev pa je lahko včasih tudi precej zamudna in neprijetna, kajne? Na tem mestu vam predstavljamo podjetje, kjer se z registracijo vozil ukvarjajo že od samega začetka njihovega delovanja. V kolikor sklenete registracijo vozil pri njih, boste zagotovo zelo zadovoljni. To podjetje pa je seveda Avtotehnika Celje. Pri njih so najbolj pomembne vrednote: skrb za stranke, učinkovitost in prijaznost. Pri njih lahko uredite vse na enem mestu! Tako vam bodo z veseljem uredili vse potrebne postopke za registracijo vozila in spremembo lastništva.

Registracija vozil

Pomoč pri registraciji vozila

V pisarni Štajerskega avto doma, ki deluje v salonu za izdajo vozil in prodajo nadomestnih delov, vam bodo pomagali skozi postopek registracije. V ta avto dom se lahko pripeljete tako, da zavijete kar naravnost z Bežigrajske ceste! Prijazni svetovalci vam bodo pomagali pri postopku registracije, prav tako pa vam bodo svetovali še pri izbiri najbolj primernega paketa zavarovanja za vaš jekleni konjiček. Ko bodo torej prišli tisti dnevi v letu, vam priporočamo, da se zapeljete k njim!

Za vas imajo odprta vrata vsak dan v tednu, in sicer od ponedeljka do petka med 9. in 17. uro. Za svoje cenjene stranke pa so dosegljivi na znani telefonski številki 08 227 01 07. Poleg tega jim lahko napišete tudi elektronsko sporočilo. V kolikor se vam torej porajajo morebitna vprašanja ali dvomi, vam svetujemo, da jim pišete na znani elektronski naslov: [email protected]. Ali ste vedeli, da se lahko naročite na registracijo svojega vozila tudi kar preko elektronskega obrazca? Na njihovi spletni strani se namreč nahaja zavihek – naročite se na storitev. S klikom na ta zavihek pa vas bodo nadaljnja podvprašanja vodila do datuma za opravljanje registracije vozil. To je res tako preprosto in hitro!

Vse na enem mestu

Na tem mestu naj še omenimo, da se v Avtotehniki Celje ne ukvarjajo le z registracijo vozil. V njihovi ponudbi storitev so namreč tudi: servis in popravila, avtokleparske in ličarske storitve, nadomestni deli in menjava pnevmatik. V nadaljevanju vam bomo na kratko predstavili še nekaj informacij o kleparsko-ličarski delavnici v Avtotehniki Celje. V kolikor ste poškodovali pločevino, naj vas nič ne skrbi, saj bodo strokovnjaki v karoserijski delavnici poskrbeli, da bo vaše vozilo zasijalo spet kot novo. Avtoličarji pri svojem delu uporabljajo homologirano opremo in ličarske materiale. Pri tem si pomagajo s specialnim orodjem, različnimi metodami popravil in še z vgradnjo originalnih nadomestnih delov. Ravno zaradi tega vam lahko zagotovijo visokokakovostna popravila. Zavedajte se, da z vgradnjo originalnih nadomestnih delov lahko zagotovijo varnost, kakovost, zanesljivost, trajnost in še izvirno zasnovo vozila ter tudi varovanje okolja. V kolikor boste želeli, vam bodo olajšali postopek cenitve škode in uredili vse potrebne postopek z zavarovalnico. V tem času pa se boste vi vozili brezskrbno v nadomestnem vozilu. V karoserijski delavnici vam bodo s pomočjo metode hladnega ravnanja popravili tudi manjše poškodbe pločevine. Ta metoda se od klasične razlikuje predvsem po tem, da lakiranje po opravljenem postopku ni več potrebno. V kolikor vas je presenetila toča vam bodo nastalo škodo na avtomobilu popravili s posebnim postopkom, kjer ni nujno lakiranje. Poleg tega pa je ta postopek izredno hiter in cenejši od ostalih!

Vse na enem mestu

Nikar naj vas ne skrbijo težave, ki so se so pojavile na vašem vozilu. Svoje vozilo čim prej odpeljite v Avtotehniko Celje in prepustite vaš jekleni konjiček najboljšim strokovnjakom iz omenjenega podjetja.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *