Radenska v steklenici

Radenska v steklenici je naravna mineralna voda, ki jo odlikuje precej bogata vsebnost in odlična kombinacija raztopljenih mineralnih snovi. Poleg tega tekočino bogatijo tudi naravni mehurčki ogljikovega dioksida. Odslej je Radenska v steklenici na voljo v številnih živilskih trgovinah. Gre za okolju prijaznejšo embalažo, ki jo je mogoče tudi vrniti na blagajni. Z uvedbo vračljive 0,25 litra steklenice želijo na nivoju Radenske zmanjšati količino odpadnega stekla za več kot 2.000 ton v obdobju treh let. Kupite svojo Radensko v steklenici tudi vi!

Radenska v steklenici

Če si želite o omenjeni mineralni vodi izvedeti še več informacij, potem vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem članka Radenska v steklenici. Za vas smo na enem mestu zbrali najbolj pomembne in zanimive informacije. 

V velikih, širokih globinah, ki so oddaljeni stran od vsakdanjih virov onesnaževanja in v prav posebnih, specifičnih ter obenem edinstvenih geoloških pogojih že več stoletij nastaja ta čist dar narave. Zgoraj omenjena voda je znana tudi zaradi svojih pozitivnih lastnosti, med katere se uvrščajo: bogata vsebnost in vrhunska kombinacija raztopljenih mineralnih snovi. Njena temeljna značilnost so tudi naravni mehurčki ogljikovega dioksida.

Radenska Naturelle

Najprej moramo poudariti, da je Radenska ime podjetja, ki že več kot 84 let s ponosom nosi logotip treh rdečih src. Poleg tega je to ime znano celo v svetovnem merilu! Gre namreč za blagovno znamko, ki se ves čas prilagaja in odziva na spremembe ter novosti. Spodobi se, da na tem mestu omenimo, da je pred šestimi leti postala del skupine Kofola. To je češko-slovaška družba, ki pa jo uvrščajo v sam vrh vodilnih proizvajalcev gaziranih pijač v srednjem delu Evrope. Podjetje pa tudi že vrsto let spremlja vizija. Ta jim narekuje, da neoporečna naravna bogastva ves čas spreminjajo v tržno inovativne, zanimive proizvode, ki pa so naravne in zato tudi vrhunske kakovosti. Pri tem so precej pozorni, da čim bolj odgovorno skrbijo za naravno in družbeno okolje, v katerem tudi opravljajo svoje delo. S spoštovanjem do lokalne tradicije ves čas iščejo nove načine, s katerimi ustvarjajo pozitivne trenutke v vsakodnevnem življenju. Kot zanimivost moramo na tem mestu zapisati, da bo Radenska v steklenici kot izredno spoštovan inovator, izzivalec v segmentu gostinstva in predvsem pomemben igralec v trgovinskem segmentu do leta 2022 postala eden treh najbolj vodilnih proizvajalcev brezalkoholnih pijač v znani regiji Adrijatic. Gre za še eno stopničko več, ki bo dalo podjetju še dodaten zagon. Kot družba, ki nudi toliko novosti, bodo z namenom  ustvarjanja dodatne vrednosti še bolj povezovali poslovne partnerje, sodelavce, prijatelje in seveda tudi potrošnike.

Radenska

Če bi se tudi vi želeli odžejati z Radensko v steklenici, potem vam svetujemo, da čim prej opravite nakup. To pa lahko storite že sedaj. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in v spletni trgovini naročite omenjeno gazirano vodo. Tam boste za Radensko Classic 12×0,5 litra odšteli le 6,99 evrov. Na dom pa vam jo bodo pripeljali v roku enega pa do treh dni. V primeru, da niste ravno navdušeni nad gaziranimi pijačami, pa vam predlagamo, da naročite in kupite omenjeno naravno mineralno vodo, ki je blago gazirana. Tudi ta vsebuje veliko mineralnih snovi in je primerna za vse tiste, ki jih morda moti zaznavanje mehurčkov v ustih. Poudariti moramo, da je ta voda zaradi harmoničnega ravnovesja raztopljenih mineralnih snovi in nekoliko nižje vsebnosti ogljikovega dioksida naravnost odlična za odžejanje po opravljeni fizični aktivnosti oziroma po športnem treningu. Svetujemo vam, da jo uživate tudi med športno aktivnostjo oziroma med vadbo in ne le po njej.

Stare steklenice Radenske

S klikom na zgornji odebeljeni napis si lahko ogledate še ostalo ponudbo pijač, ki so jih pripravili za vas. Poglejte pa tudi ponudbo dodatkov za pitje, kjer lahko med drugim najdete tudi kozarce in podstavke za pivo. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *