Rabljena vozila Renault Clio

Rabljena vozila Renault Clio so eden izmed najbolj popularnih vozil, ki se prodajajo na trgu. Le kdo ne pozna kultnega modela Clio, ki je v Renaultovi proizvodnji že več kot 20 let. Med tem se je njegova oprema in funkcionalnosti ogromno spremenila. Ker govorimo o rabljenih vozil Renault Clio je težko govoriti o opremi, ki jo Clio ponuja.

Lahko pa pogledamo nekaj specifikacij tega modela. Clio je majhen avtomobil, ki vam ponuja odlične možnosti za hitra krajša potovanja. Zelo priljubljen je tudi v mestu, saj je okreten in ga lahko parkirate v vsaki luknjici. V mestu to še kako šteje!

Rabljena vozila Renault Clio so znana tudi po svoji izredno nizki porabi. Ne glede na to kateri letnik Cliota vzamete, vas bo navduševal z svojo nizko porabo. Nekatere dizelske različice motorja imajo porabo okoli 3.5 L / 100 Km, kar je izredno nizka poraba, glede na to da gre za tehnologijo, ki je stara že več kot 10 let.

Rabljeno vozilo je velikokrat zelo težko izbrati, v kolikor ne poznate prodajalca in se na vozila ne spoznate najbolje. Prav zaradi tega je najbolje, da se za nakup rabljenega avtomobila odločite pri podjetju, ki mu zaupate in vam nudi garancijo.

V podjetju Avtotehnika Celje dobite pri nakupu rabljenega vozila 12 mesečno garancijo. V primeru, da v 12 mesecih po nakupu vozila pride do okvare, ki je bila “skrita” mehanikom in seveda vam, vam to napako brezplačno tudi odstranijo. Poleg tega pa vam ponujajo ugoden odkup vašega starega vozila. Vrednost vašega starega vozila tako odštejejo od vrednosti vašega novega rabljenega vozila. Prav tako pa vam nudijo ugodno financiranje rabljenih vozil, testno vožnjo, svetovanje pri nakupu glede modela, itd.

Predlagamo vam, da pregledate njihovo ponudbo rabljenih vozil Renault Clio in se dogovorote za testno vožno preko telefona ali maila.

Želimo vam prijetno nakupovanje!

Rabljena vozila Renault Clio
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *