Prevajalska akademija

Prevajalska akademija je pravi naslov za vse tiste, ki potrebujejo kvaliteten prevod. V prevajalski agenciji Prevajalska akademija namreč ponujajo prevode iz in v več kot 100 različnih svetovnih jezikov. Med drugim se ukvarjajo tudi s sodnimi prevodi in ostalimi kakovostnimi prevodi različnih besedil z različno tematiko. Storitve prevajanja so tržišče, kjer resnično ne poznajo meja. Poudariti moramo, da so njihovi prevajalci specializirani na različnih področjih, kot so pravo, medicina, ekonomija, IT in TK tehnologija, tehnika, energetika, trgovina, poslovodstvo, finance, strojništvo, gradbeništvo, leposlovje, šport, psihologija idr. Široka mreža prevajalcev, ki za njih izvajajo prevode, jim obenem tudi omogoča, da vam lahko zagotovijo prevode iz tujega v drugi tuj jezik po izjemno ugodnih cenah. Velja pa tudi omeniti, da so lahko posamezni prevodi tudi delo prevajalcev, ki so naravni govorci jezika, v katerega se besedilo prevaja. 

O ekipi Prevajalske akademije

Prevajalska akademija ima strokovno usposobljeno ekipo, ki svoje delo opravlja kakovostno in hitro! Prevajajo velike količine besedil. To je tudi glavni razlog, da lahko svojim prevajalcem ponudijo večjo količino dela. So ena izmed redkih agencij, ki svoje prevajalce plačuje pošteno in pravočasno. To pa jim sodelavci vračajo z maksimalno angažiranostjo, vestnostjo, poštenostjo in visoko kakovostjo prevodov. Gre torej za odlično medsebojno sodelovanje. 

Katere storitve še nudijo?

Kot smo že omenili, poleg običajnih prevodov opravljajo tudi sodno overjene prevode. Slednji so potrebni takrat, kadar želite uraden, pravno zavezujoč dokument uporabiti v upravnih in drugih formalnih postopkih doma ter na tujem. V sodelovanju z različnimi poslovnimi partnerji pa prevajalska akademija ponuja in obenem organizira tudi storitev tolmačenja. Pri tolmačenju gre za proces posredovanja govorjenega (ali znakovnega) jezika med govorci različnih izvornih  jezikov. Nudijo pa vam tudi lektoriranje. Gre za strokoven pregled besedila, katerega opravljajo profesorji oziroma diplomirani jezikoslovci, ki imajo ustrezne kompetence (predvsem na ravni slovnice in pravopisja).

Sodni prevodi in lektoriranje

Pa naj vam na tem mestu na kratko predstavimo še nekaj več informacij o sodnih prevodih. Slednje opravlja le sodni prevajalec oziroma tako imenovani sodni tolmač, ki poseduje pooblastilo Ministrstva za pravosodje. Pristnost in točnost prevoda sodni tolmač zagotavlja z žigom ter osebnim podpisom. Poleg običajnih prevodov pa Prevajalska akademija opravlja še sodno overjene prevode. Le-ti so potrebni, kadar želite uraden, pravno zavezujoč dokument uporabiti v upravnih in drugih formalnih postopkih doma ter tudi na tujem.

Kadar pa govorimo o lektoriranju, gre za strokoven pregled besedila, ki ga opravljajo profesorji oziroma diplomirani jezikoslovci, ki imajo ustrezne kompetence (predvsem na ravni slovnice in pravopisja). Imenujejo se lektorji. Srečujejo se s popravki prevodov. Pogosto pa je tudi lektoriranje v maternem jeziku, saj pisec sam ni tako zelo dovzeten za napake, ki jih stori. Vsekakor je zelo priporočljivo lektorirati vsako tisto besedilo, ki bo vidno širši javnosti (članki, reklamna besedila, internetne strani in drugo), prav tako pa je dobro lektorju posredovati tudi individualna dela, kot so diplomske in seminarske naloge, eseji in magistrska dela. 

Prevodi že od 10,50 €

Ali veste, da vam v prevajalska akademija ponujajo prevode že od 10,50 evrov? Ja, prav ste prebrali! Gre za ugodno ceno prevodov, ki je ne smete izpustiti iz rok. Prav tako ne smemo pozabiti, da so sodni prevodi na voljo že od 20 evrov! Pokličite na telefonsko številko 041 983 926 in se dogovorite za prevajanje. 

Če potrebujete prevod določenega besedila, potem vam svetujemo, da se obrnete na Prevajalska akademija. Z veseljem vam bodo prevedli besedilo v najkrajšem možnem času. Prepričani smo, da boste z njihovimi storitvami izredno zadovoljni! Za še več informacij o prevodih in njihovih cenah pa obiščite spletno stran omenjene akademije. Tam so za vas pripravili tudi cenik, ki si ga lahko ogledate. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *