Polet z jadralnim padalom v tandemu iz Golt

Za tiste, ki iščejo edinstveno avanturo in želijo občudovati lepote Zgornje Savinjske doline, Savinjske in Šaleške doline, Kamniško-Savinjskih Alp ter reke Savinje iz ptičje perspektive, ponuja polet z jadralnim padalom v tandemu iz Golt nepozabno doživetje. Vzletišče Medvedjak, locirano na impresivni višini 1575 metrov nadmorske višine na vzhodnem robu Kamniško-Savinjskih Alp, služi kot idealna točka za začetek te avanture. Greben Golte, kjer se vzletišče nahaja, odpira vrata v svet Alp in ponuja razglede, ki ostanejo v spominu za vedno.
Polet z jadralnim padalom v tandemu golte

Prilagodljivost Poletov za Vse

Dolžina trajanja poleta z jadralnim padalom se razlikuje glede na izbrani paket in lahko variira tudi zaradi vremenskih pogojev. Organizatorji poletov zagotavljajo, da pred vsakim poletom izkušeni jadralni padalci temeljito preverijo vse pogoje, da zagotovijo varnost udeležencev. Golte so znane po svojem termično aktivnem pobočju, ki omogoča letenje v različnih smerih, pri čemer so še posebej ugodni vzhodni vetrovi. V optimalnih pogojih se razgledi razširijo vse do Koroške in Avstrije, kar obljublja resnično spektakularen pogled.

Izbira Paketov za Različne Želje

Obstajajo trije različni paketi poletov, ki so prilagojeni individualnim željam in potrebam udeležencev. Vsak paket nudi edinstveno izkušnjo letenja in raziskovanja lepot Zgornje Savinjske doline iz zraka. Informacije o paketih in dostop do njih so na voljo na uradni spletni strani organizatorja.

Strokovnost in Izkušnje na Čelu z Luko Felicijanom

Vodja organizacije poletov, Luka Felicijan, predsednik jadralnih padalcev in zmajarjev na Letalski zvezi Slovenije, prinaša na področje tandemskih poletov bogate izkušnje. Kot inštruktor jadralnega padalstva, tandemski pilot in član slovenske reprezentance, Felicijan zagotavlja, da so vsi poleti izvedeni z najvišjo mero varnosti in strokovnosti. Njegove tekmovalne izkušnje v hitrostnih preletih in točnostnem pristajanju dodatno prispevajo k zaupanju v varnost in kakovost izvedenih poletov.

Ponudba Poletov za Različne Okuse

Ponudba zajema tako mirne prelete z nižjimi višinskimi razlikami kot tudi višinske aktivne adrenalinske prelete za tiste, ki iščejo bolj živahno doživetje. Z MINI, daljšimi MAXI in SPECIAL poleti organizacija prilagaja izkušnjo letenja posameznikovim željam. Poleg tega so dobrodošle tudi skupine, za katere se organizira letenje z več piloti hkrati, s predhodno organiziranim prevozom na vzletišče.

Zaključek

Polet z jadralnim padalom v tandemu iz Golt predstavlja izjemno priložnost za vse, ki želijo doživeti svobodo letenja in uživati v dih jemajočih razgledih na enem izmed najlepših delov Slovenije. Ne glede na to, ali so udeleženci izkušeni jadralni padalci ali popolni začetniki, ta izkušnja obljublja nepozabne spomine in nove perspektive na naravne lepote dežele.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *