Po Sredozemlju z Cruises from Split

Midva, Marta in jaz, že nekaj let uživava v zasluženem pokoju, a v srcu sva vedno čutila željo po pomorski pustolovščini. Ko je napočil trenutek, da te sanje spremeniva v resničnost, so nama prijatelji, ki so že imeli odlične izkušnje, priporočili stran cruises from Split. Odločila sva se za manjšo križarko, saj sva iskala bolj intimno doživetje. Vkrcanje se je začelo ob 14:00, nato sva uživala v sprejemni recepciji in večerji.

cruises from Split

Vsak Dan Nova Destinacija: Raziskovanje Sredozemskega Raja

Prvi dan po prihodu v Split sva se z avtom pripeljala do pristanišča. Naslednji dan sva plula proti Bolu na otoku Braču, kjer sva občudovala čudovito plažo “Zlatni Rat.” V Jelsi na otoku Hvar sva se sprehodila po starih kamnitih ulicah, trgi, cerkvah in parkih. Dan kasneje sva prispela na Korčulo, rojstni kraj znanega raziskovalca Marca Pola. Tam sva si privoščila degustacijo vina in spoznala srednjeveško mesto. Četrtega dne sva prispela v Dubrovnik, znan kot “Biser Jadrana,” in se sprehodila skozi zgodovinsko središče mesta. Peti dan sva obiskala Nacionalni park Mljet in se sprehodila do slanih jezer.

Kulturne in Naravne Lepote: Uživanje v Edinstvenih Trenutkih

Najlepši del “cruises from Split” je bila raznolikost destinacij. Vsak dan je prinesel nove čudovite izkušnje, od plavanja in sprehodov do kulture in zgodovine. Šesti dan sva obiskala Hvar, poznano turistično destinacijo, in se povzpela na impresivno trdnjavo Fortica, od koder sva imela čudovit pogled na morje.

Raznolikost destinacij cruises from Split

Vse to je bilo organizirano s strani agencije Kompas, ki je resnično poskrbela, da je bila naša izkušnja nepozabna. Sva zelo hvaležna, da sva se odločila za eno izmed “cruises from Split,” saj je to bila resnično ena izmed najlepših izkušenj v najinem življenju.

Ko zdaj pogledava nazaj, sva presrečna, da sva se odločila za to izkušnjo. Križarjenje je bilo idealno za naju, saj sva lahko na enem mestu združila več različnih doživetij: od zgodovine in kulture do naravnih lepot Sredozemlja. In vse to smo doživeli na enem izmed “cruises from Split,” kar je bilo res nepozabno.

Tako se je zaključilo sedemdnevno križarjenje, ki sva ga rezervirala pri agenciji Kompas. Midva z Marto sva se strinjala, da je to bilo eno izmed najlepših doživetij, ki sva jih imela do sedaj. Če razmišljate o križarjenju, toplo priporočava, da se odločite za eno izmed “cruises from Split” s Kompasom. Preprosto nepozabno!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *