Plato Red Bull

Plato Red Bull lahko sedaj kupite tudi v Sloveniji! V nadaljevanju vam predstavljamo zakaj je Red Bull najbolj priljubljena energijska pijača, iz česa je sestavljen in kakšna je njegova hranilna vrednost. Če vas zanima zakaj je Red Bull najbolj priljubljena brezalkoholna energijska pijača za katero se odločajo mnogi poklicni športniki, študentje, šoferji in mnogi drugi, vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Sestavine

Red Bull je najbolj priljubljena brezalkoholna energijska pijača na svetu. Je osvežilen in hkrati poživilen. Daje vam krila, ko jih potrebujete. Poglejmo si katere sestavine vsebuje plato Red Bull. V pločevinki Red Bull se skriva voda, glukoza, citronska kislina, ogljikov dioksid, ki poskrbi, da ima pijača osvežilen okus, tavrin, sredstvo za uravnavanje kislosti, kofein, ki poskrbi za zadostno mero energije in poživitev, številne vitamine in rastlinske izvlečke.

V nadaljevanju vam navajamo povprečno hranilno vrednost na 100 ml. Energijska vrednost na omenjeno količino znaša 194 kJ/ 46 kcal. Maščobe in od tega nasičene maščobe znašajo 0,0 g, vsebuje 11 g ogljikovih hidratov od tega 11 g v obliki sladkorja, 0,0 g beljakovin in 0,0 g soli. 

Red Bull se lahko pije kot samostojna pijača, mnogi pa jo uporabljajo tudi za mešanje z alkoholnimi pijačami. Pločevinko Red Bulla lahko zmešamo s številnimi alkoholnimi pijačami, na primer z vodko. Red Bull vodka pa je tudi ena najbolj priljubljenih mešanih alkoholnih pijač. 

Kje lahko kupim plato Red Bull

Plato Red Bulla, ki vsebuje 24 pločevink lahko naročite na spletni strani Rundasekunda. Ena pločevinka vsebuje 0,25 l Red Bulla. Na omenjeni spletni strani lahko plato Red Bulla naročite z dostavo na dom. Svoje naročilo pa lahko prevzamete kar osebno na uradnem prevzemnem mestu Rundasekunda na naslovu Podsvetija 22, 1352 Brezovica pri Ljubljani.  

Med drugim pa lahko na spletni strani Rundasekunda tudi druge brezalkoholne in alkoholne pijače. Mednje spada pester nabor piv in brezalkoholnih osvežilnih pijač. Naročite lahko pivo znamke Laško, Union, Heineken, Jabolčni tat in brezalkoholne pijače znamk Zala, Fruc, Fructal, Sola, Red Bull, Radenska in Oaza. Razširjeno ponudbo pijač pa si lahko ogledate na spletni strani Rundasekunda, kjer lahko izbrano pijačo naročite tudi z dostavo na dom.  

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *