Otroški nogometni dresi

Otroški nogometni dresi

Otroški nogometni dresi so eni izmed najbolj prodajanih artiklov na področju športne opreme. Otroški nogometni dresi, ki jih otroci obožujejo največkrat predstavljajo drese znanih nogometnih klubov, ki imajo na zadnji strani priimek in številko največjih svetovnih zvezdnikov. Če vaš otrok v  nogometu nima posebnih vzornikov ali idolov, pa so odlična izbira nogometni dresi ostalih znanih proizvajalcev, ki jih na trgu dobite za zelo nizke ceno. V tem primeru, boste za otroški nogometni dres odšteli lahko zgolj 20 €, če pa naletite na sezonska znižanja ali zadnje kose, pa lahko cena nogometnega dresa pade na samo 12 €. Ne pozabite, da za ta denar dobite komplet! Torej hlače in zgornji del dresa. Večino podjetji pa vam ob nakupu otroškega nogometnega dresa omogoča tudi digitalni tisk, tako da boste svojemu otroku pripravili odlično presenečenje ali darilo z napisom njegovega priimka ali imena ter njegove najljubše nogometne številke.

Kje kupiti otroški nogometni dres?

Otroški nogometni dres lahko kupite v trgovini z nogometnimi dresi www.firax.si.  Na voljo imate široko ponudbo različnih materialov, modelov in velikosti za vse starostne skupine. Prav tako pa lahko otroške nogometne drese kupite za ekipe ali klube. Če pa želite poskrbeti za celostno podobo, vas bodo opremili tudi z nogometnimi torbami, žogami in trenerkami. Vse skupaj vam bodo zapakirali v nogometni paket.

 

Otroški nogometni dresi Ronaldo

Otroški nogometni dresi Ronaldo so med otroci prava senzacija. Prav nič čudnega, če upoštevamo, da je Ronaldo večkratni dobitnik zlate žoge. V klubu Real Madrid, pa je glavna zvezda. Množice ljudi , ki spremljajo ta šport so prepričane, da gre za enega izmed najboljših nogometašev vseh časov. Otroški nogometni dresi Ronaldo so prav zaradi tega postali pravi hit. Za originalen otroški nogometni dres boste tako morali odšteti kar nekaj denarja.

Otroski nogometni dresi
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *