Osebni trener Celje

Osebni trener Celje vam omogoča vodeno vadbo v vaši neposredni bljižini. S pomočjo osebnega trenerja boste izdelali individualne plane vadbe, ki jih boste izvajali individualno ali v skupini. Ljudje se za osebnega trenerja v Celju odločajo zaradi različnih osebnih ciljev. Nekateri si želijo izboljšati svoje športne dosežke, se po poškodbi vrniti nazaj na isto raven pripravljenosti, izpopolniti tehniko, moč, kordinacijo….

Za osebnega trenerja Celje se ljudje odločijo tudi zaradi želje po boljšem videzu. Nekateri izmed pa si želijo z osebnim trenerjem telo spraviti na takšno raven, da bodo lahko izvajali dejavnosti, ki se povprečnemu rekreativnemu športniku zdijo preproste.

osebni trener Celje

V kolikor iščete osebnega trenerja v Celju vam predlagamo, da si ogledate ponudbo podjetja Super Trening. Domen, Miha in Robert vam ponujajo individualne programe treninga, ki vam omogočajo doseči zadane cilje. Zagovarjajo celosten pristop k fizični pripravi in razvoju športnika. Na dnevni ravni sodelujejo z različnimi profesionalnimi športniki in jim pomagajo na njihovi tekmovalni poti. SuperTrening center je zgrajen z namenom celostnega razvoja športnika, zato na enem mestu ponujamo vse kar športnik potrebuje, da uresniči ves svoj potencial in si pridobi prednost pred konkurenco!

S klikom na osebni trener Celje v začetku našega članka se lahko premaknete na njihovo spletno stran, kjer so natančno opisali svojo ponudbo na področju osebnega trenerstva. Izvedeli boste vse potrebne informacije, ki jih za začetek skupnega sodelovanja potrebujete. Na svoji spletni strani imajo objavljeno tudi mail in telefonsko številko, s pomočjo katere jih lahko nato kontaktirate, jim zastavite dodatna vprašanja in se dogovorite za izbran način sodelovanja.

ST CENTER

V podjetju Super Trening vam ponujajo strokovno znanje in svoj ST CENTER, kot so poimenovali svojo telovadnico v središču Celja. V njej boste skupaj z osebnim trenerjem v Celju lahko opravili najrazličnejše treninge. Na 150 kvadratnih metrih gibalne površine se nahaja tudi umetna trava in guma. Za različne vaje imajo na voljo dvojne kletke, olimpijske štange, Monkey Bars, Pull Up Bars, 630 kilogramov uteži, sani, medicinke, Wall Balls, Kettlebell, kBox4 napravo, … in mnoge druge naprave, ki vam omogočajo optimalno vadbo.

Ta osebni trener v Celju bo s pomočjo različnih testov izmeril tudi vaš napredek na mesečni ravni. Tako boste imeli natančno zabeležen prav vsak podatek, ki je za vas pomemben.

Ekipo osebnih trenerjev Celje lahko kontaktirate preko telefonske številke:

  • 040 688 736 – Domen
  • 041 976 119 – Miha
  • 040 626 889 – Robert

Ali preko maila [email protected]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *