Organizator za čevlje

Organizator za čevlje je nepogrešljiv pripomoček za vse, ki imate težave z organiziranjem svojih čevljev. V nadaljevanju našega članka vam bomo predstavili, kako delujejo takšni organizatorji, koliko prostora lahko prihranite in seveda kje lahko organizatorje tudi kupite.

Organizator za čevlje

Organizator za čevlje je lahek in preprost za uporabo. Ima možnosti urejanja različne višine. Na njega lahko postavite čevlje različnih velikosti. Od tistih otroških, ki so najmanjši, pa vse do številke 47. S pomočjo nastavljive funkcije za višino vam organizator omogoča namestitve tudi nekoliko višjih čevljev, kot je naprimer pohodniški čevelj ali čevelj z visoko peto.

Organizator za čevlje

V spletni trgovini Pingo Shop so za vas pripravili akcijsko ponudbo, kjer ob nakupu prejmete še 2 gratis organizatorja za čevlje. S klikom na povezavo v začetku našega članka, se lahko prestavite na njihovo spletno stran in izberete svoj organizator. Na voljo so v elegantni črni barvi, ki bo pasala v prav vsako stanovanje ali hišo. Ne pozabite, da lahko naročilo opravite tudi preko telefonske številke, dostava pa je ob tem prezplačna!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *