Ora

Ora je ime za izredno osvežilno brezalkoholno pijačo, ki za vse generacije ponuja osvežitev v različnih okusih. Gre za eno izmed najstarejših in obenem najbolj prepoznavnih slovenskih blagovnih znamk. Z njo se lahko odžejajo prav vsi, ne glede na starost! To tekočino pripravljajo na osnovi izvirske vode, polnost okusa pa lahko dosežejo z dodatkom sadnega soka. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o pijači Ora. Spoznali boste lahko tudi njene okuse. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Ora je pripravljena na osnovi izvirske vode

Ali veste, da je Ora pripravljena na osnovi izvirske vode? Ja, prav res, polnost okusa pa dosežejo z dodatki sadnega soka. To je gazirana brezalkoholna pijača, ki so jo za vas pripravili v naslednjih okusih. Izberete lahko Ora Original, ki predstavlja svežino mehurčkastega pomarančnega soka. Slednjega se zagotovo tudi vi spomnite iz vašega otroštva! Ta osvežilna brezalkoholna pijača iz izvirske vode s 3 % pomarančnega soka in naravnimi barvili je zares nepogrešljiva rešitev za odžejanje! Ora je narejena iz naslednjih sestavin: izvirska voda, sladkor, sok pomaranče (3 %) iz zgoščenega pomarančnega soka, ogljikov dioksid, kislina: citronska kislina; koncentrirani izvleček pomaranče, antioksidant: askorbinska kislina; konzervans: kalijev sorbat; stabilizator: guar gumi; barvilo: karoteni; naravna aroma. V izbranih trgovinah lahko kupite to tekočino v plastenki  (1,5 l ali 0,5 l), pločevinki (0,33 l) ali pa v steklenici (1 l ali 0,25 l). Najbolj enostaven nakup pa lahko opravite kar preko spletne trgovine Rundasekunda. Če se boste odločili za nakup, boste v enem paketu prejeli 12 enot po 0,5 litra. Zanj pa boste odšteli 8,49 evrov. 

Ora Original

Sedaj pa naj vam predstavljamo nov, enako hud okus, ki je brez sladkorja! To je osvežilna brezalkoholna pijača iz izvirske vode s 3 % pomarančnega soka, s sladili, brez energijske vrednosti in brez sladkorjev. Ustvarjalci te pijače so namreč sklenili, da poskrbijo tudi za vse tiste, ki ne marajo preveč sladke pijače, zato Ori niso dodali sladkorja. Nastala je osvežujoča, gazirana pijača! Slednjo lahko v posameznih trgovinah kupite v plastenki (1,5 l ali 0,5 l). 

Ora Exotic

Nikakor pa ne smemo niti mimo pijače, ki je še posebej nepogrešljiva za vse željne bližine morja in poletja. To je Ora Exotic, ki ima prav poseben, eksotičen okus. Osvežilna brezalkoholna pijača iz izvirske vode vsebuje 1,5 % eksotičnega sadja in naravna barvila. Njene sestavine pa so naslednje: izvirska voda, sladkor, sok pomaranče (1 %) iz zgoščenega pomarančnega soka, sok limone (0,2 %) iz zgoščenega limoninega soka, sok banane (0,1 %) iz zgoščenega bananinega soka, sok pasijonke (0,1 %) iz zgoščenega pasijonkinega soka, sok ananasa (0,1 %) iz zgoščenega ananasovega soka, ogljikov dioksid, kislina: citronska kislina; emulgator: gumi arabikum; stabilizator: glicerolni estri lesnih smol; antioksidant: askorbinska kislina; konzervans: kalijev sorbat in barvilo: karoteni ter aroma. Ta pijača je na voljo v plastenki (1,5 l ali 0,5 l) in pločevinki (0,33 litra). 

Ora Exotic

Ora limona

Tudi Ora limona v sebi skriva svežino poletnih dni, saj vsebuje kar 3 % limoninega soka in naravna barvila. Poleg te je izredno priljubljena še Ora banana-kivi, ki vsebuje 1,5 % soka banane, kivija in pomaranče. Zares zanimiva kombinacija, kajne? Prav zares zanimiva pa je tudi barva te pijače, saj je le-ta zelena (kot kivi). Kot zadnji okus vam predstavljamo še okus belega grozdja, ki vas lahko popelje v jesen med dišeče vinograde. Tudi ta tekočina je zares okusna in osvežilna, narejena iz izvirske vode s 3 % soka belega grozdja in naravnimi barvili. 

Ora Limona

Kateri okus pa boste vi izbrali? Ne glede na vašo odločitev vam zagotavljamo, da se boste odločili pravilno! Vsi našteti okusi so namreč edinstveni in osvežilni. Z njimi se lahko odžejajo tudi vaši najmlajši člani, saj tekočina ne vsebuje alkohola. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *