Notranje oblikovanje poslovnih prostorov

Notranje oblikovanje poslovnih prostorov je namenjen podjetjim, ki želijo s pomočjo strokovne pomoči izboljšati trenutne prostore ali pa so v fazi projektiranja novih poslovnih objektov. Notranje oblikovanje poslovnih prostorov ima na vaše zaposlene izjemno velik vpliv.

Ljudje namreč v povprčju več kot 85 % celotnega svojega časa preživimo v zaprtih prostorih. Od tega 35 % v službi. Če so vaša delovan mesta v večini sestavljena iz dela v pisarni, je urejenost le te ključnega pomena.

Notranje oblikovanje poslovnih prostorov

V nadaljevanju članka se bomo sredotočili na nekaj ključnih elementov, ki jih pri notranjemu oblikovanju poslovnih prostorov moramo upoštevati. Različne raziskave so potrdile, da urejenost delovnega okolja pozitivno vpliva na vaše zaposlene. Ne samo, da se bodo na vašem delovnem mestu počutili boljše. Rezultate notranjega oblikovanja poslovnih prostorov boste opazili tudi na produktivnosti vaših zaposlenih. Več o produktivnosti si lahko preberete v našem članku, kjer smo natančno opisali različne elemente, ki vplivajo na produktivnost vaših zaposlenih.

produktivnost

Zaradi kvalitetnega notranjega oblikovanja poslovnih prostorov se bo zmanjšalo število konfliktov med zaposlenimi in število delovnih nesreč. Zagotovo si želite, da zaposleni delujejo kot ekipa in pri tem skrbijo za svojo varnost.

Različne raziskave so prav tako pokazale, da notranje oblikovanje poslovnih prostorov poveča zadovoljstvo vaših zaposlenih za več kot 20 %. Odvisno seveda od trenutnega stanja v vašem podjetju.

V podjetju Studio List lahko najdete strokovanjake za notranje oblikovanje poslovnih prostorov. V preteklem letu so prostorsko načrtovali več kot 314 delovnih mest, na skupni površini 9384 kvadratnih metrih poslovnih površin.

Na področju notranjega oblikovanja psolovnih prostorov imajo več kot 25 letne izkušnje. V tem času so izvedli več kot 1000 izvedenih projektov.

Obiščite njihovo spletno stran in si podrobneje oglejte vse informacije o notranjem oblikovanju poslovnih prostorov!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *