Notranje oblikovanje bivalnih prostorov

Notranje oblikovanje bivalnih prostorov

Notranje oblikovanje bivalnih prostorov je ena izmed storitev, na katero dajemo ljudje v zadnjih letih veliko več pomena, kot v preteklosti. V nekaterih najnaprednejših svetovnih državah imajo že več deset let veliko število arhitektov, ki ponujajo zagolj notranje oblikovanje bivalnih prostorv.

Notranje oblikovanje bivalnih prostorov

V Sloveniji je porast zanimanja po teh storitev moč opaziti v zadnjem desetletju. Vedno več ljudi si želi poleg oblikovanja zunanjosti hiše posvetiti tudi notranjemu oblikovanju bivalnih prostorov.

Glede na to, da v notranjih prostorih preživimo več kot 85 našega časa se v povprečju še vedno premalo zavedamo pomena kakovostnega bivalnega okolja.

Arhitekti Celje vam lahko svetujejo in pomagajo pri notranjemu oblikovanju bivalnih prostorov in vam pričarajo domače vzdušje. V podjetju Studio List se z oblikovanjem prostorov ukvarjajo že vrsto let. S pomočjo modernih programov, kot je BIM in 3D virtualno resničnostjo, vam lahko izdelajo kvaliteten načrt za notranje oblikovanje bivalnega prostora. Pri tem upoštevajo vse vaše želje.

arhitekti celjeV preteklem letu so oblikovali bivalne prostore za kar 223 posameznikov v skupni površini 6281 kvadratnih metrov (bivalna površina). Zavedajo se, da vsak človek nosi v sebi svojo zgodbo, ki jo želi uporabiti v svojih notranjih prostorih.

Predlagamo vam sodelovanje s podjetjem Studio List. Znajo prisluhniti, imajo strokovno znanje in so v Sloveniji najboljši na področju notranjega oblikovanja bivalnih prostorov.

Notranje oblikovanje bivalnih prostorov bo izvedeno v naprej dogovorjenih finančnih okvirjih. Pri notranjem oblikovanju bivalnih prostorov bodo skupaj izbrali različne materijale in elemnte v vseh prostorih. Prav tako vam bodo svetovali pri izbiri pravih baru na steni in poskrbeli za odlično celostno bodobo vašega stanovanja ali hiše.

Notranje oblikovanje prostorov lahko izvedete za novogradnje ali obstoječe objekte. Pri novi gradnji so vaše roke veliko bolj proste in vam omogočajo mnogo različnih potez. Pri obstoječih gradnjah pa je izziv na strani podjetja, ki vam nudi notranje oblikovanje bivalnega prostora, da iz obstoječega stanja ustvari čim več.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *