Nissan servis

Nissan servis je uradna točka, kjer boste svoje novo novilo vozili na redne servise. Na uradni nissan servis pa ljudje ne vozijo zgolj nova Nissanova vozila. Na servisu se redno pojavljajo tudi rabljeni avtomobili, ki prav tako potrebujejo redno vzdrževanje.

Kako se uradni Nissan servis razlikuje med “domačim” servisom

Prepričani smo, da ste v svojem življenju že velikokrat slišali, da vozilo ni potrebno peljati na uradni servis. Pa naj bo to Nissanov servis ali Renaultov servis ali kateri koli drug.

Nissanovi servisi in vsi ostali servisi so z razlogom “dražji”. Čeprav bomo v nadaljevanju pokazali, da temu ni ravno tako.

Na uradnem Nissanovem servisu se redno izobražujejo na vseh potrebnih področjih. Večkrat na leto so tako obveščeni o vseh novosti na vseh področjih. V času moderne tehnologije in novih sistemov tako na Nissanovem servisu opravljajo mnogo več kakor zgolj menjavo olja in filtrov.

Drug izredno pomembna stvar je tudi da, da imajo vedno na razpolago vso opremo in orodje, ki ga potrebujejo. Ključi s pomočjo katerih se servisira vozilo se redno spreminjajo. Prav tako je potrebno vstati v koraku s časom na področju modernih sistemov, kot je ProPILOT, ki omogoča avtomatsko zaviranje. Prepričani smo, da ne želite, da bi zaradi napake serviserja vaš avto zatajil in vam ne bi nudil varnosti, ki jo potrebujete. V podjetju morajo tako skrbeti za izobraševanje in orodje, da lahko nudijo kvalitetno storitev.

Ena izmed pomembnih stvari je tudi ta, da v kolikor svoje vozilo ne servisirate na uradnem Nissanovem Servisu v primeru okvar ne morete uveljavljati garancije, saj je v vozilo posegel nekdo, ki za to ni strokovno usposobljen.

Prav vas iz uradnega servisa Nissan v primeru odpoklicev določenih delov vozila o tem obvestijo in storitev opravijo popolnoma brezplačno.
V kolikor potrebujete Nissanov servis vam predlagamo, da se obrnete na podjetje Avtotehnika Celje, kjer so znani po svoji strokovnosti in hitrosti. Vozilo boste tako v svoje roke prijeli lahko že po nekaj urah. Odvisno seveda od servisa, ki je bil opravljen!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *