Nissan Qashqai se redno posodablja in nadgrajuje, ter tako uporablja zadnjo moderno tehnologijo v avtomobilski industriji. Tako naprimer uporablja moderno tehnologijo ProPILOT, ki poskrbi za večje udobje in varnost pri vožnji z vašim noveim avtomobilom.

Tehnologija ProPILOT v Nissan Qashqaiu prilagaja in ohranja vašo hitrost glede na razmere na cesti. V kolikor se vozite v kolini vam bo ta tehnologija prišla še kako prav, saj zna avtomobil sam bremzati in pospeševati, kadar se približujete avtomobilu pred seboj ali se od njega oddalujete.

Prav tako je Nissan Qashqai zmožen avtomobil popolnoma ustaviti, dokler se kolona vozil ne začne premikati naprej. Takoj, ko se vozila pred vami premikajo naprej, pa Nissan Qashqai avtomatsko nadaljevla z vožnjo z hitrostjo, ki je primerna.

Ta tehnologija vam bo prišla še kako prav takrat, ko se boste vozili v kolonah. Za vse tiste, ki dnevno odhajate v Ljubljano na delo, pa bo v prometnih zamaških poskrbela za vašo varnost in vam prihranila nekaj koncentracije za službo oziroma dom.

Nissan Qashqai je pravzaprav privlačen športni terenec, ki prevladuje v svojem razredu. Z mestno vožnjo, ki jo ponuja boste nedvomno navdušeni, inteligentna mobilnost pa bo poskrbela za vašo samozavest in povezanost, ki jo Nissan Qashqai ponuja?

Notranji in zunanji dizajn bo poskrbel, da bo Nissan všečen skoraj vsakemu vozniku. Lahko ga izberete med različnimi izvedbami goriva, moči motorja, barvo, opremo, platišči… V kolikor za zanimate za testno vozžnjo, vam predlagamo, da obiščete podjetje Avtotehnika Celje, kjer se lahko preko telefonske številke ali maila naročite na termin, ki vam ustreza.

Da bo nakup ne bo preveč zahteven, lahko po dogovoru rabljeno vozilo, ki ga vozite trenutno, pustite v podjetju in se skupaj dogovorite za dogovorjeno vsoto, ki se vam odšteje od dogovorjene cene novega vozila.

Tako ne boste imeli težal s prodajo rabljenega avtomobila.
Želimo vam varno in odobno vožnjo!

issan Qashqai
Nissan Qashqai
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *