Nissan leaf vas bo vsako minuto navduševal

Nissan leaf

Nissan leaf je vozilo, ki deluje samo na električni pogon. S tem nam prinaša kar nekaj prednosti in slabosti. Slabost je tako kot pri vsakem električnem avtomobilu prav to, da nam ponuja manjši domet, kakor avtomobili na dizel ali bencin. Na drugi strani pa ponuja kar nekaj prednosti. Elektično vozilo nissan leaf je odlično za mestno vožnjo in vožno iz enega mesta v drugega. Tako boste brez težav lahko prišli iz Maribora v Ljubljano, avtomobil parkirali na brezplačnem pakkirnem mestu v centru Ljubljane, ga med opravki napolnili in se odpravili nazaj v Maribor. Stroškov z transportom na takšen način praktično ne bo.

Prav tako z elektičnim vozilom Nissan leaf ne boste imeli velikega in malega servisa, kot ga pozane na klasičnih avtomobil. Na vozilu ne bo potrebno zamenjati olja, filtrov, jermenov…. Prav tako se ne more pokvariti turbina ali motor. Prav to so stroški, ki so na klasičnih avtomobilih največji.

Zakaj se morate odpraviti na testno vožnjo z vozilom Nissan leaf?

Odgovorov na to vprašanje je lahko kar nekaj. Radi pa bi izpostavili dve ključne točke, ki vas bodo potegnile v testno vožnjo z novim električnim vozilom Nissan Leaf.

1. Ste že vozili eketrično vozilo?
Če električnega vozila še niste vozili, morate to preprosto poizkusiti. Tišina delovanja in pospeški vas bodo pripeljali v popolnoma nov svet avtomobilizma.

2. Si predstavljate, da avtomobil opravljate zgolj z eno pedalko?
Res je. Nissan leaf ima zgolj eno pedalo za pospeševanje in bremzanje. Si želite poizkusiti? Zagotavljamo vam, da se boste na takšno vožnjo zelo hitro navadili tudi razvadili. Leaf bo namreč poskrbel, da bo samodejno zaviral in pospeševal v prometnih zamaških, kolonah in ostalih nevšečnosti v prometu.

nissan leaf
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *