Nakup KIE v Celju

Nakup KIE v Celju je sedaj možen v podjetju Avtotehnika Celje. Če ste torej iz okolice knežjega mesta in bi želeli opraviti nakup KIE v Celju, vam svetujemo, da se zapeljete v omenjeno podjetje. Pri njih vam namreč ponujajo pestro izbiro različnih avtomobilov te avtomobilske znamke. Ponujajo vam prodajo in servis teh avtomobilov. 

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o tematiki nakup KIE v Celju. Če želite izvedeti več informacij o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Varen in enostaven nakup

Če se boste odločili za nakup KIE v Celju, boste prav gotovo sprejeli pravilno odločitev. Ta nakup bo varen in enostaven. Vsekakor se boste v Avtotehni Celje izognili goljufom, ki bi vam prodali »mačka v žaklju«. Kljub temu previdnost ni odveč.  Mi vam svetujemo, da ogled avtomobila opravite v lepem in sočnem vremenu. Ogled opravite s strokovnjakom, ki mu zaupate. Najbolje je, da se pred testno vožnjo najprej pogovorite s prodajalcem iz Avtotehnike Celje, ki vam bo prav gotovo svetoval. Dobro preverite delovanje motorja, zavor, sklopke, menjalnika, luči, radia, stikal in gumbov, klimatske naprave itn. Čeprav so v Avtotehniki Celje rabljeni jekleni konjički pregledani po več kot 100 točkah kontrole (na katere prejmete jamstvo), pa kljub temu obstaja možnost, da na vozilu zaznate napake. 

Prav gotovo ste že kdaj slišali za goljufije s številom prevoženih kilometrov. Te zelo dobro »preučijo« v omenjenem podjetju in hitro najdejo napačno število prevoženih kilometrov. Zato so toliko bolj zaupanja vredni tisti prodajalci vozil, ki lahko predložijo dokumentacijo s servisov avtomobila, kjer ob sprejemu vozila vpišejo tudi stanje števca. Večina podjetij lahko preveri tudi elektronsko knjižico vozila, kar pomeni, da lahko stanje kilometrov preverite pri pooblaščenem uvozniku. Stanje avtomobila lahko preverite tudi na spletu. 

Priznani avto leta 2022.

Nakup KIE v Celju bo prav gotovo pravi nakup! Poudariti moramo, da je KIA dosegla veliko zmago v študiji J. D. Power o zanesljivosti vozil za leto 2022 – V študiji o zanesljivosti vozil (VDS) J.D. za leto 2022 so lastniki vozil v Združenih državah Amerike postavili Kio na prvo mesto med vsemi avtomobilskimi znamkami, pri čemer so lastniki vozil Kia poročali o manj težavah z vozili kot pri ostalih 31 znamkah. Ta vozila južnokorejskih proizvajalcev motornih vozil so torej izredno zanesljiva. Že vrsto let izdelujejo kakovostne avtomobile za mlade po srcu. Na leto proizvedejo več kot 3 milijone vozil. Imajo razvejamo prodajno-servisno mrežo s 5.050 zastopniki v približno 190 državah sveta. Ali veste, da je KIA EV6 prejel priznanje Avto leta 2022 v izboru “What Car?” – Električni križanec je skupni zmagovalec izbora za Avto leta 2022 prestižne britanske revije “What Car?”, poleg tega pa je postal tudi električni SUV leta. Ta zgodovinska zmaga za njihovo prvo namensko električno vozilo je šele drugi primer, da je električno vozilo zmagalo na izboru “What Car?” To je res spodbudna informacija! Naj še omenimo, da znamka po vsem svetu zaposluje več kot 52.000 ljudi in letno ustvari več kot 49 milijard dolarjev prihodkov. Podjetje stavi na izrazito evropski avtomobilski pristop. Glavni sedež tega podjetja Kia Europe je s tem namenom v nemškem Frankfurtu, kjer pa domuje še moderen Kiin oblikovalski center. 

Za še več informacij o teh vozilih vam svetujemo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate tudi ponudbo avtomobilov, ki so trenutno namenjeni za prodajo. Ogledate si jih lahko v njihovem salonu, in sicer vsak dan v tednu med 9. in 17. uro. Prav tako imajo svoja vrata odprta tudi ob sobotah, in sicer med 8. in 12. uro. Za dodatna vprašanja pa so na voljo na telefonski številki 03-42-63-318. Poleg tega jim lahko pišete tudi na elektronski naslov: [email protected].

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *