Načrtovanje proizvodnje

Načrtovanje proizvodnje

Načrtovanje proizvodnje je pri prenovi ali postavitvi proizvodnje ključnega pomena, za dolgotrajno uspešnost vašega podjetja. Pri načrtovanju proizvodnje bodo arhitekti Celje poskrbeli, da bo vaša proizvodnja optimalno sestavljena.

Načrtovanje proizvodnje bo povečalo produktivnost v vašem podjetju na različne načine. Kaj vse vpliva na produktivnost, si lahko preberete v članku, ki smo ga za vas pripravili. Tam boste odkrili najpogostejše stvari, ki vplivajo na vaše zaposlene. To je lahko svetloba, prezračevanje, postavitev elementov in še mnogo več.

Skrbno načrtovanje proizvodnje lahko izboljša produktivnost in varnost na delovnem mestu za kar 20 %. Na letni ravni lahko prihaja do velikih razlik. Če imate že samo 10 zaposlnih v priozvodnji, se lahko strošek dela zmanjša na letnem nivoju za kar 25.000 €, če boste zgolj uredili proizvodnjo tako, kot mora biti.

Pri načrtovanju proizvodnje vas bo arhitekt, ki ga boste izbrali – priporočamo podjetje Studio List, vodilo skozi celoten proces izdelave arhitektnih načrtov, kreiranje 3d načrtovanja delovnih prostorov, izračunu prave osvetlite na vašem delovnem mestu… Imeli boste vso podporo pri načrtovanju proizvodnje.

Potek načrtovanja proizvodnje

85% svojega časa ljudje preživino v zaprtih prostorih. Od tega kar 35 % na delovnem mestu, zato je ključnega pomena, da se počitimo dobro in motivirano. Le tako bomo svoje delo opravili 100%. Potek načrtovanja proizvodnje se začne z analizo, kjer z vami opravijo intervju in izpolnete vpraašalnik. Seznanijo vas z vsemi koraki projekta in investicijo. Nato delo nadaljujejo z kakovostnim načrtovanjem, ki je v finančnem okvirju vašega projekta. Nadaljujejo z zasnovo in jasno določenimi cilji projekta.

Projekt se nadaljuje z projektiranjem, kjer izdelajo rešitve, ki so za projekt potrebne. Po končanem projektu ostane medsebojno sodelovanje. Kot arhitekti najbolje poznajo vaš projekt, kar pomeni da se lahko hitro odzovejo na vaše spremembe v proizvodnji. V kolikor potrebujete reorganizacijo ali vmestitev dodatne opreme, so tukaj za vas, da vam pri tem pomagajo!

Zaključek

Pri načrtovanju proizvodnje izberite izkušeno podjetje, ki ponuja storitve, ki so v B2B okolju. Znanje in izkušnje iz načrtovanja bivalnega okolja, niso takšne, ki bi si jih želeli. Vsekakor preglejte reference podjetja s katerim želite sodelovati.

Iz prve roke vam lahko zagotovimo, da so v podjetju Studi List opravili že ogromno uspešnih projektov. Tako so v letu 2017 načrtovali kar 314 delovnih mest na poslovni površini 9384 kvadratnih metrih.

Načrtovanje proizvodnje
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *