Mobtel

Mobtel je podjetje, kjer vam strokovna ekipa ponuja opravljanje naslednjih storitev: negarancijsko popravilo telefonov, svetovanje na področju tehnologije, storitve Telekoma Slovenije in še dodatno opremo za telefone in xiaomi izdelke. 

Mobtel

V nadaljevanju današnjega članka vam bomo na kratko predstavili še razvoj podjetja Mobtel. Seznanili vas bomo tudi z njihovim poslanstvom, vrednotami in vizijo. Prijazno vabljeni, da nadaljujete z branjem. 

Zadovoljne stranke že 16 let

Zgodba prodajaln omenjenega podjetja se je začela že pred 16 leti. Takrat je mlada ekipa samostojnega podjetnika in dveh študentov postavila prvo poslovalnico v nakupovalnem centru Interspar Šalek Velenje. Omenjena trojica je takoj našla skupen jezik, saj so bili vsi navdušeni nad računalništvom in tehnologijo. Čeprav o telefoniji niso vedeli kaj dosti, so se kljub temu podali v svet mobilne tehnologije. Pričeli so z delom v posredniški mreži Mobitel (današnji Telekom Slovenije). Njihovi začetki so bili precej zanimivi, včasih tudi  nerodni in smešni, vendar so se veliko naučili. Prizadevali so si za zadovoljstvo strank in uspeli so pridobiti njihovo zaupanje. 

Od leta 2007 na več lokacij

Posel je stekel in ekipa je še dodatno spoznala, da skupaj delujejo zelo dobro. Že leta 2007 so se odločili za prvo širitev, ko so odprli poslovalnico v Rogaški Slatini. Po dveh letih se je njihov naslov svetil že nad poslovalnico v nakupovalnem centru Velenjka v Velenju. Leta 2011 so otvorili še poslovalnico v nakupovalnem centru Vič v Ljubljani, leta 2013 pa v Mozirju. Ekipa se je iz prvotno treh članov razširila na dvanajst zaposlenih, ki odlično delujejo skupaj. Njihovo podjetje poganjajo ekipni duh, pozitivna energija in predvsem predanost strankam. Glede na to, da je svet pametne in mobilne tehnologije zares kompleksen, so vam v Mobtel-u na voljo s svojim strokovnim in tehničnim znanjem, da vam vse skupaj bolj približajo. Njihovo motivacijo predstavlja prihodnost, saj si želijo postati vodilni svetovalci in prodajalci na področju pametne in mobilne tehnologije na območjih, kjer se nahajajo njihove poslovalnice.


Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *